سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: AFPICONF06_127
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 149
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ایجاد جنین زایی سوماتیکی مستقیم در ریزنمونه های برگ آنتوریوم Anthurium andraeanum
چکیده مقاله:
در این آزماش تاثیر نوسانات دمایی منظم روی جنین زایی سوماتیکی A. Andraeanum مورد بررسی قرار گرفت. ریزنمونه ها تحت شرایط تاریکی و نوسانات دمای منظم ( 16 ساعت دمای 32 درجه سانتی گراد و 8 ساعت دمای 16 درجه سانتی گراد) رطوبت نسبی 75 درصد در انکوباتور نگهداری شدند و چهار هفته بعد از کشت در ریزنمونه های برگی سیاه شده رقم Midori جنینزایی سوماتیکی مشاهده شد. اما در رقم Fire ریزنمونه های برگی سیاه شدند و بعد از دو ماه مقدار اندکی کالوسزایی مشاهده شد. بیشترین درصد جنینزایی سوماتیکی 8/33 درصد در محیط کشت حاوی 0/12 میلی گرم در لیتر 2,4,D و 1 میلی گرم در لیتر BA صورت گرفت و در محیط های کشت حاوی 0/20 و 0/24 میلی گرم در لیتر 2,4-D بدون BA به ترتیب 0/83 و 4/17 درصد جنین زایی سوماتیکی مشاهده شد. کالوس ها و جنین های سوماتیکی در محیط کشت mMS محتوی سطوح مختلف BA و 0/25، 0/05، 0/75 و 1 میلی گرم در لیتر، 206 میلی گرم در لیتر NH4NO3 و 20 گرم در لیتر ساکارز کشت شدند. نمونه ها تحت شرایط 16 ساعت روشنایی و 8 ساعت تاریکی، دمای 25±2 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 50 درصد نگهداری شدند.کالوس ها دو ماه بعد از کشت شروع به باززایی کردند شکل 5-4 ولی جنین های سوماتیکی در این محیط کشت باززایی نداشتند
کلیدواژه ها:
آنتوريوم، جنين سوماتيكي، كالوس، محيط كشت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/865601/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اصغری، بهور و خادمیان، راحله و صداقتی، بهنام،1397،ایجاد جنین زایی سوماتیکی مستقیم در ریزنمونه های برگ آنتوریوم Anthurium andraeanum،ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی،تهران،،،https://civilica.com/doc/865601
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، اصغری، بهور؛ راحله خادمیان و بهنام صداقتی)
برای بار دوم به بعد: (1397، اصغری؛ خادمیان و صداقتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی جوانه زنی غیرهمزیست بذر ارکیده فلانوپسیس در شرایط درون شیشه ای
- تأثیر ساکارز تحت شرایط پا گرمایی بر ریشه زایی قلمه های خشبی پایه های هیبرید هلو و بادام
- نقش و کاربرد فن آوری نانو در علوم باغبانی
- تشخیص بیماری های برگی درخت سیب با استفاده از تکنیک آنالیز تصویر
- نقش پلی آمین ها درعلم پس ازبرداشت و کاهش ضایعات محصولات باغی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر غلظت برخی عناصر موجود در غده سیب زمینی
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر عناصر ریز مغذی خاک تحت کشت سیب زمینی
- تأثیر بافت خاک و تنش خشکی بر عملکرد برنج رقم آنام
- بهینه سازی بهره برداری از مخزن: توسعه روش اتوماتای سلولی
- بررسی اثرات شیوع کروناویروس برمنابع آب وفاضلاب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.