سال انتشار: 1397
محل انتشار:
اولین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی
کد COI مقاله: CEMCONF01_087
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 896
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مرور مدل های طراحی منظومه های ماهواره ای با رویکرد بررسی مطالعات صورت گرفته
چکیده مقاله:
در این مقاله، به مطالعه و بررسی مدلها و الگوریتم های مختلف آرایش منظومه ای ماهواره ها به منظور فراهم کردن پوشش مداوم منطقه ای یا سراسری پرداخته شده است. برای این منظور، مدلهای کلاسیک واکر و پوشش خیابانی در کنار مدلهای توسعه یافته دریم، منظومه شکوفهای، 4+2N و همچنین جستجوی تصادفی تطبیقی مورد بررسی قرار گرفته است. با استفاد از دادهای بدست آمده و مقایسه میان مدلهای فوق، مشخص میگردد که در میان سه مدل 4+2N، منظومه شکوفه ای و واکر، مدل 4+2N نسبت به مدل های کلاسیک نتایج بهتری را بدست میدهد. به عنوان مثال، درصد پوشش توس مدل 4+2N می تواند با 5 ماهواره به 100٪ برسد در حالی که این مقدار برای مدلهای کلاسیک حداکثر40٪ است. همچنین در مقایسه میان سه منظومه متمایل، قطبی متقارن و قطبی غیرمتقارن می توان دریافت که منظومه های قطبی برای فراهم کردن یک پوشش یکسان به نیمی از ماهواره های حالت متمایل نیاز دارند و دلیل این موضوع همپوشانی کمتر مناطق در صفحات مجاور مداری در منظومه های متمایل است. همچنین هنگامی که تغییر فاز و پوششی فراتر از خیابانها مدنظر باشد، پیکربندی غیرمتقارن قطبی عملکرد بهتری نسبت به حالت متقارن دارد. افزایش ارتفاع مداری و همچنین ابعاد ماهواره ها دو عامل اثرگذار در بهبود عملکرد پوشش مداوم است. علاوه براین، با بررسی الگوریتم جستجوی تصادفی تطبیقی مشخص گردید که استفاده از این الگوریتم با ترکیب الگوریتمهای کلاسیک مانند روش واکر و پوشش خیابانی منجر به طراحی یک منظومه بهینه میشود.
کلیدواژه ها:
منظومه ماهواره ای ، مدل منظومه ای واکر ، مدل منظومه ی پوشش خیابانی ، مدل منظومه ای شکوفه ای ، مدل منظومه ای دریم ، مدل منظومه ای 4+2N ، الگوریتم جستجوی تصادفی تطبیقی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CEMCONF01_087 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/863784/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زردشتی، رضا و امامی، شیوا،1397،مرور مدل های طراحی منظومه های ماهواره ای با رویکرد بررسی مطالعات صورت گرفته،اولین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی،تهران،https://civilica.com/doc/863784
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، زردشتی، رضا؛ شیوا امامی)
برای بار دوم به بعد: (1397، زردشتی؛ امامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تدوین الگوریتم طراحی مفهومی یک منظومه ماهوارهای لیو با رویکرد ماتریس ساختار طراحی
- بهینه سازی پارامترهای یک ماموریت فضایی براساس شبیه سازی ماموریت و ارایه مدل زمان بندی ارتباطات ماهواره ها و ایستگاه های زمینی
- حفظ آرایش دو ماهواره کوچک به منظور حرکت منظومه ای در یک مدار دایروی
- طراحی منظومه ماهواره ای بهینه با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل اثر لقی قالب بر سطوح برش در قالب های برشی
- تولید لایی ترموباندینگ سنگین با دستگاه های تولید لایی سبک
- بهینه کردن ساز و کار انتقال نیرو در دو چرخه با تعدیل دامنه نوسانات گشتاورهای وارده بر محور چرخ زنجیر
- تحلیلی بر قابلیتهای طراحی در فرایند تحقیق و توسعه با استفاده از تکنیکهای کیفی «مطالعه موردی: طراحی یک شناور دریایی با استفاده از تکنیک گسترش کیفیت (QFD) در فرایند طراحی»
- نقش ERP در تحقیق و توسعه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.