بکارگیری تئوری کلاهک بالا(TopHat) برای محاسبه شدت طیف های گسیلی و جذبی نئون
محل انتشار: کنفرانس فیزیک ایران 1388
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,006
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IPC88_242
تاریخ نمایه سازی: 28 دی 1388
چکیده مقاله:
در این تحقیق به بررسی بکارگیری شیوهای موسوم به کلاهک بالا، برای شدت سنجی پرداخته شده است که با کمک آن بتوان با سرعت و دقت مطلوب شدت نور طیفهای نئون را اندازه گیری و محاسبه نمود. در این روش ، تنها با اطلاع از شدت نور قله طیف (شدت طیف مرکزی) و معین بودن پهنای آن میتوان مساحت تحت پوش ( انتگرال) شدت اعم از نشری یا جذبی را محاسبه نمود. در این مطالعات طول موجهای متنوع نئون در گستره فشار mbar 1-10 و جریانهای mA 1-30 که از ناحیه ستون مثبت تخلیه الکتریکی نئون کم فشار گسیل شده اند مورد استفاده قرار گرفته اند. با بهره گیری از معیارهای مختلف برای پهنای طیف ها، به منظور یافتن بهترین معیار ، طیف های مورد بررسی که همه از ترازهای 3p→3s نئون گذار نموده اند مورد آنالیز و مقایسه قرار گرفته اند.
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :