لایه نشانی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم به روش الکتروفورسیس، جهت استفاده در سلولهای خورشیدی رنگدانه ای
محل انتشار: کنفرانس فیزیک ایران 1388
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,376
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IPC88_097
تاریخ نمایه سازی: 28 دی 1388
چکیده مقاله:
لایه نشانی به روش الکتروفورسیس کاتدی، ایجاد لایه هایی از نانوذرات کریستالی دی اکسید تیتانیوم تجاری موجود P-25 روی زیرلایه رسانا را ممکن ساخته است. در این تحقیق نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در محیط آلی بصورت پایدار پخش گردید و تاثیر پارامترهای ولتاژ و زمان لایه نشانی بر میزان نشست و مورفولوژی پوشش ها مطالعه گردید. افزایش ولتاژ و زمان لایه نشانی باعث افزایش ضخامت پوشش ایجاد شده میشود که با ناپیوستگی در لایه همراه است. لایه دی اکسید تیتانیوم ایجاد شده بعنوان الکترود کار در سلول خورشیدی الکتروشیمیایی رنگدانهای مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای الکتروشیمیایی و مدار معادل با استفاده از روش امپدانس الکتروشیمیایی تعیین گردید. منحنی جریان- ولتاژ اندازه گیری شده، بازده ای در حدود 0,5 % و فاکتورپرکننده ای 44 % را نشان می دهد.
نویسندگان
لیلا شوشتری
دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف
مسعود رحمن
پژوهشکده علوم و فناوری نانو، دانشگاه صنعتی شریف
فریبا تاج آبادی
دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف
نیما تقوی نیا
دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده علوم و فناوری نانو، دانشگ
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :