تار نوری تک حالته با نوک ریزعدسی و فریزهای پدید آمده در کاواک بیرونی آن
محل انتشار: کنفرانس فیزیک ایران 1388
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 743
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IPC88_014
تاریخ نمایه سازی: 28 دی 1388
چکیده مقاله:
استفاده از کاوشگرهای تارنوری نوک ریزعدسی دار (MFP) در سیستم های در همروی سنجی تار نوری میکروسکوپی (OFIM)، می تواند باعث کوچکتر شدن قطر پرتوی کاوشگر شود. کوچکتر شدن فوق، نسبت به حالتی که یک کاوشگر تارنوری نوک تخت ( PFP) به کار گرفته می شود، باعث افزایش توانایی جداسازی عرضی این میکروسکوپهای جاروب کننده می گردد. شکل دهی نوک تارنوری تک حالته، به شکل یک ریزعدسی کروی نازک، با شعاع های خمش کوچک، می تواند به این خواسته جامه عمل بپوشاند. در این گزارش، سه موضوع مورد بررسی قرار گرفته است: نخست، نقش ریزعدسی در شکل دهی پرتوی خروجی از MFP بررسی شده است. سپس، درهمروی های پدید آمده در ریزکاواک خارجی تشکیل شده در نوک MFP با ریزکاواک خارجی تشکیل شده در نوک PFP، مقایسه شده است. در پایان، روشهای ساخت MFP در آزمایشگاه میکرو و نانواپتیک به گونه کوتاه توضیح داده شده و دو نقش شدت فریزهای درهمروی مربوط به این دو ریزکاواک، بدست آمده از آزمایش، که می تواند تاییدی بر مطالب گزارش باشد، نیز آورده شده اند.
نویسندگان
حسن فاطمی
آزمایشگاه میکرو و نانواپتیک، بخش فیزیک، دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :