سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: MTCONF05_065
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 166
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی سبک شناسانه غزلیات نظامی بارویکرد سطح زبانی و مضمونی
چکیده مقاله:
این مقاله درصدد است تا ویژگی های سبک شناسانه غزلیات نظامی را با رویکرد زبانی و مضمونی را نشان دهد. در دنیای ادبیاتهر شاعر و یا نویسنده سبک خاص خود را دارد به طوری که سبک هر یک از بزرگان ادبی به دیگری شباهت ندارد و هر کسروش خاص خود را داشته و به گونه ای یگانه روزگار خویش بوده است. به روش خاص هر شاعر یا نویسنده برای بیان اندیشه،عواطف و با احساسانش سبک ادبی او گفته می شود و این متاثر است از تمام اتفاقات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و هر آن چهکه در جامعه آن شاعر با نویسنده اتفاق افتاده است. از آنجایی که بررسی سبک شناسانه هر اثر ادبی، در شناخت ویژگی هایزیسایی، ادبی و فکری آن اثر نقش اساسی دارد، لذا در این پژوهش بر آن بوده ایم تا به شیوه توصیفی- تحلیلی به بررسیسبک شناسانه غزلیات نظامی با رویکرد سطح زبانی و مضمونی بپردازیم. روش جمع آوری اطلاعات تلفیقی از روش مطالعاتکتابخانه ای و دیگر منابع اطلاعاتی است. بدین صورت که مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند و در ساختار مقاله به کار رفته اند.
کلیدواژه ها:
نظامي ، سبك شناسي، ، غزليات، سطح زباني،مضمون غزليات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849667/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورامامی، علی و برهان زهی، علی و نیازی، مرید،1398،بررسی سبک شناسانه غزلیات نظامی بارویکرد سطح زبانی و مضمونی،پنجمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه زبان و ادبیات ایران (با رویکرد فرهنگ مشارکتی)،تهران،،،https://civilica.com/doc/849667
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، پورامامی، علی؛ علی برهان زهی و مرید نیازی)
برای بار دوم به بعد: (1398، پورامامی؛ برهان زهی و نیازی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عشق از دیدگاه مولانا و نزار قبانی
- زندگی نامه و آثار سعدی
- بررسی ریشه های فرهنگی و تاریخی رمان های جای خالی سلوچ و شازده احتجاب
- تحلیل ساختار زبانی هفت پیکر نظامی بر اساس مولفه های سبک شناسی ساختاری
- شیوه های مقابله با افسردگی از دیدگاه روانشناسی مثبت نگر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ویژگی های برجسته ی سبکی در موسیقی غزلیات قاسم انوار
- بررسی تاثیر فرای ندهای واجی بر وام واژه های انگلیسی در فارسی : براساس ترجمه ی رمان بادبادک باز اثرخالد حسینی
- خشونت زبانی و نارسایی آن در تعیین هویت و جنسیت سوژه
- درون مایه های هویت ملی در «فارسی بخوانیم»
- ولی و خرق عادت (کرامت) در کشف المحجوب هجویری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.