سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: MTCONF05_002
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 193
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله قیاس محتوایی داستان و انیمیشن دیو و دلبر
چکیده مقاله:
پویانمایی یا انیمیشن (به انگلیسی: Animation) نمایش تند و پیوسته تصاویری از اثر هنری دوبعدی یا موقعیت های مدل های واقعی، برای ایجاد توهم حرکت است. بسیاری از داستان های کودکانه برای نزدیکی به ذهن و فکر کودکان به شکل پویانمایی به تصویر درآمده اند. گاه سازندگان انیمیشن دست به تغییر و تحول محتوایی داستان می زنند که می تواند نشان از خلاقیت ذهنی آنان داشته باشد؛ البته به گونه ای که به پیام نویسنده داستان لطمه ای وارد نسازد. داستان دیو و دلبر قصه ای سنتی است که توسط نویسنده های مختلفی در طول قرن ها نوشته شده و دهان به دهان چرخیده است. اولین نسخه مشابه با داستان فعلی موجود توسط نویسنده فرانسوی Barbot de Villeneuve Madame Gabrielle-Suzanne نوشته و در سال 1740 منتشر شد که 362 صفحه بود. سپس این داستان در سال 1756 کوتاه تر شد. در این مقاله سعی بر این است محتوای این داستان به قلم چارلز پارلت با انیمیشن آن مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد و مشابهات و مفارتات آن بررسی شود. نتایج حاکی از این است که مفارقات بسیاری از نظر ساختار ظاهری و درونی داستان با انیمیشن آن مشهود است.
کلیدواژه ها:
داستان، پويانمايي، ديو و دلبر، مشابهات و مفارقات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849604/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مظفری، سولماز و ممبینی، یاسمن،1398،قیاس محتوایی داستان و انیمیشن دیو و دلبر،پنجمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه زبان و ادبیات ایران (با رویکرد فرهنگ مشارکتی)،تهران،،،https://civilica.com/doc/849604
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، مظفری، سولماز؛ یاسمن ممبینی)
برای بار دوم به بعد: (1398، مظفری؛ ممبینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مشکل گوشه گیری دانش آموز پایه چهارم مدرسه فاطمیه 2 گرگان
- ارزیابی رفتارقابهای خمشی بتن مسلح تحت اثرتخریب پیشرونده
- بررسی ویژگی های حیوانات در تصویر سازی کنایه های زبان کردی
- موانع یادگیری زبان انگلیسی در مدارس ایران
- کاربرد هوش رقابتی در بهبود عملکرد شغلی کارکنان کتابخانههای عمومی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ویژگی های برجسته ی سبکی در موسیقی غزلیات قاسم انوار
- بررسی تاثیر فرای ندهای واجی بر وام واژه های انگلیسی در فارسی : براساس ترجمه ی رمان بادبادک باز اثرخالد حسینی
- خشونت زبانی و نارسایی آن در تعیین هویت و جنسیت سوژه
- درون مایه های هویت ملی در «فارسی بخوانیم»
- ولی و خرق عادت (کرامت) در کشف المحجوب هجویری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.