بررسی تاثیر فضیلت سازمانی بر بروز رفتارهای کار آفرینانه (مورد مطالعه: کارکنان دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: MPCONF04_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 291
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سولماز جباری

کارشناسی ارشد حسابداری

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر فضیلت سازمانی بر رفتارهای کارآفرینانه در میان کارکنان دانشگاه پیام نور استانآذربایجان غربی است. تحقیق حاضر از نوع تحقیقات توصیفی است که به روش پیمایشی انجام می گیرد و از لحاظ هدف،کاربردی است. برای انجام این پژوهش از دو پرسشنامه استفاده شده است. یک پرسشنامه برای سنجش فضیلت سازمانی وابعاد آن برگرفته از مقاله کامرون و همکاران (2004) و دیگری برای سنجش رفتارهای کار آفرینانه از مقیمی (1390)برگرفته از زامپاتکیس و موساتاکیس (2007) است. تعداد اعضای جامعه طبق آمار بدست آمده 417 نفر است و بر اساس جدول مورگان تعداد 200 نفر از کارکنان دانشگاه پیام نور به عنوان اعضای نمونه آماری تحقیق حاضر انتخاب شدند. برایبررسی همبستگی بین متغیرهای تحقیق از آزمون ضریب همبستگی پیرسون با توجه به حجم نمونه کافی تحقیق استفادهشد. نتایج آزمون فرضیات و تجزیه و تحلیل آماری مربوط به فرضیات تحقیق نشان داد، فضیلت سازمانی و تمامی ابعاد آن بررفتارهای کارآفرینانه تاثیر مستقیم و معنی داری وجود دارد. هم چنین یک رابطه رگرسیونی خطی بین ابعاد فضیلت سازمانیشامل خوش بینی سازمانی، اعتماد سازمانی، ترحم و دلسوزی سازمانی، صداقت سازمانی و بخشندگی سازمانی با رفتارکارآفرینانه وجود دارد. نتایج حاصل از تخمین مدل نهایی نیز نشان داد که در یک مدل رگرسیونی ضرایب ابعاد فضیلتسازمانی به کار برده شده در تحقیق معنی دار است.

کلیدواژه ها

کارآفرینانه، فضیلت سازمانی، خوش بینی سازمانی، اعتماد سازمانی، ترحم و دلسوزی سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.