سال انتشار: 1382
محل انتشار:
ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_137_8305754051
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,328
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی قابلیت استفاده ازروباره های فولاد به عنوان سنگدانه در ساخت بتن
چکیده مقاله:
بازیافت روباره های فولادی مجتمع فولاد خوزستان به علت کمبود مصالح طبیعی در این منطقه و نیز انباشته شدن بیش از پنج میلیون تن از این مواد درمجاورت کارخانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از این رو، در این مقاله پس از معرفیو مقایسه مشخصه های فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی روباره های کارخانه های تولید فولاد و آهن ، موارد مصرف متداول آنها در فعالیتهای عمرانی بطور مختصر ذکر شده است و در ادامه، نتایج آزمایشهای مقدماتی انجام شده بر روی بتنهای ساخته شده با این روباره ها به عنوان سنگدانه (که برای اولین بار در ایران انجام گرفته است )آمده است.تحلیل نتایج مقدماتی نشان می دهد که نظر به قابل قبول بودن خواص بتن روباره ای می توان از روباره های فولاد به عنوان سنگدانه های طبیعی در بتن استفاده نمود، ولی انجام آزمایشهای تکمیلی به منظور بررسی اثرات درازمدت وهمچنین بهینه سازی طرح مخلوطهای بتنی ساخته شده با آنها ضروری می باشد که این آزمایشها، در دانشکدة فنی دانشگاه تهران در حال انجام است و نتایج آنها در آینده نزدیک منتشر می گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_137_8305754051 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، مقداد و منتظر، شبنم و مقدس، پوریا و قالیبافیان، مهدی،1382،بررسی قابلیت استفاده ازروباره های فولاد به عنوان سنگدانه در ساخت بتن،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/849
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، حسینی، مقداد؛ شبنم منتظر و پوریا مقدس و مهدی قالیبافیان)
برای بار دوم به بعد: (1382، حسینی؛ منتظر و مقدس و قالیبافیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- J .Geiseler, 'Slag -Approved Material for Better Future* , Proceeding ...
- Schriftenreihe der Fors chung sgemeinschaft Ei _ enhuttens chlacken-e .v.، ...
- S.I.Parlenko, Fine Grained Cementless Concrete Containing Slag from Foundry، ، ...
- Liz Hunt.P.E. , Glenn E.Boyle, ،، Steel Slag in Hot ...
- ACI 211.1، Standard Practice for Selecting Proportions for Normal, Heavyweight ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بررسی ویژگی های مصالح سنگی معادن مختلف استان خوزستان و تاثیر آن بر خواص مکانیکی بتن(1394)
- کاربرد و خواص استفاده از روباره های فولادی به عنوان مصالح سنگی در بتن (مطالعه موردی روباره های فولادی مجتمع فولاد اهواز)(1393)
- بررسی فنی و اقتصادی تأثیر استفاده از سرباره کوره قوس الکتریکیشرکت فولاد خوزستان به عنوان جایگزین سنگدانه در بتن سازه ای(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آلیاژ های حافظه دار شکلی و کاربرد آنها در بهسازی لرزه ای
- استفاده از سرباره به عنوان سنگدانه در ساخت بتن پرمقاومت
- شبیه سازی رفتار غیرخطی الیاژ حافظه دار در نرم افزار اجزاءمحدود و بررسی ارتعاشات تیر هوشمند
- محاسبه ضریب رفتار دیوارهای برشی بتنی مجهز به الیاژهای حافظه دار شکلی
- بررسی پارامترهای موثر در تعیین ضریب رفتار سازه های فولادی مهاربندی شده با الیاژهای حافظه دار شکلی و محدودیت های کاربردی آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.