سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
کد COI مقاله: IEC12_281
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 168
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی سیستم تولید همزمان برق گرما، سرما در حضور انرژی خورشیدی و بایوگاز
چکیده مقاله:
افزایش آلاینده های زیست محیطی، تقاضا برای انرژی و هزینه های تولید انرژی که یک مشکل جدی و اساسی در جوامع امروزی است، دلایلی هستند که دولتها را به سوی توسعه فناوری ها به منظور صرفهجویی انرژی و کاهش تولید گازهای گلخانه- ای سوق میدهد. یکی از راه حل های کنترل و کاهش آلاینده های زیست محیطی، استفاده از منابع انرژی های تجدیدپذیر می- باشد. سیستم های تولید همزمان سرمایش، گرمایش و برق CCHP از جمله فناوری هایی هستند که با توجه به ویژگی های منحصر بفرد خود به سرعت در حال افزایش میباشند و همچنین باعث کاهش مصرف انرژی اولیه، دی اکسیدکربن، هزینه های اقتصادی و افزایش راندمان شبکه توزیع سراسری برق میشوند. هدف این مطالعه جایگزینی زیست توده(بایوگاز) بجای گاز طبیعی در CCHP میباشد که منجربه بهبود چهار مولفه نامبرده شده است. روش کار بدین صورت است که میزان برق، گرما و سرما مصرفی محل مورد نظر تعیین شده و با توجه به حضور منابع انرژی های تجدیدپذیر مانند صفحات خورشیدی و بایوگاز، به بررسی سناریوهای مختلف سیستم های تولید همزمان تحت دو استراتژی تامین برق و تامین گرما میپردازیم. محرک اولیه بکار گرفته شده در این مقاله، از نوع میکرو توربین میباشد که باعث بکارگیری این مجموعه در مصارف خانگی و تجاری کوچک شود. از نوآوری های این مقاله استفاده از پنل های خورشیدی و بایوگاز بجای گاز طبیعی برای تولید برق و آبگرم مصرفی میباشد.
کلیدواژه ها:
انرژي خورشيدي - انرژي هاي تجديدپذير- استراتژي هاي بهره برداري- بايوگاز - توليد همزمان برق، گرما و سرما
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848592/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیمی، سیدمحمد و علمایی، جواد و فقیهی، فرامرز،1397،بررسی سیستم تولید همزمان برق گرما، سرما در حضور انرژی خورشیدی و بایوگاز،دوازدهمین همایش بین المللی انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/848592
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ابراهیمی، سیدمحمد؛ جواد علمایی و فرامرز فقیهی)
برای بار دوم به بعد: (1397، ابراهیمی؛ علمایی و فقیهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر نانو سلیس در بتن متراکم سبک حاوی لیکا و بتن فاقد نانو
- بررسی نقش ابعاد سیستم های اطلاعات مدیریت در دانش و آگاهی کارکنان و اینرسی سازمان
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.