سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
کد COI مقاله: IEC12_078
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 83
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعریف محدوده پروژه نیروگاهی در راستای توسعه پایدار (با رویکرد مصرف آب)
چکیده مقاله:
تعریف اشتباه در محدوده پروژه در زمینه سیستم های مرتبط با پالایش آب، هرچند ممکن است در ابتدا در راستای هزینه کمتر برای کارفرما باشد اما در ادامه کار، تبعات مالی برای کارفرما و تبعات زیست محیطی برای سرزمین دارد که در نهایت هزینه های سنگینی را برای احیای دریاچه ها، آب های زیرزمینی و تالابها به دولت مرکزی تحمیل میکند و حتی بعضا ممکن است صدمات، قابل ترمیم نباشد که در این حالت محاسبه زیان وارده به نسل های آینده به دلیل کمبود آب و اختلال در زیست بوم های طبیعی، به سادگی قابل محاسبه نیست.با توجه به رژیم های شیمیایی متفاوت، سیستم CPP مناسب برای نیروگاه های دارای خنک کن ACC، precoat است و سیستم CPP برای نیروگاه های دارای Heller ، mixed bed است. در این مطالعه موردی – برای یک نیروگاه خاص در استان فارس - با وجود اینکه سیستم خنک کن آن Heller بوده است از ابتدا و در محدودهکار تعریف شده، به اشتباه از Precoat استفاده شده است. این اشتباه در تعریف محدوده کار پروژه، سبب دورریز بالای 150000 مترمکعب آب دمین در سال شده است. در این راستا، پروژه ای برای تغییر سیستم CPP تعریف گردید که تفصیل به مباحث فنی و اقتصادی آن پرداخته شده است. با توجه به اینکه در استان فارس زمین های کشاورزی زیادی وجود دارد ، اصولا مصرف آب در این منطقه بالا است و این مساله سبب آسیب جدی به دریاچه ها شده است،کاهش مصرف آب در نیروگاه میتواند کمکی هر چند اندک، به بهبودکمی منابع آب منطقه داشته باشد.
کلیدواژه ها:
توسعه پايدار ، كاهش مصرف آب ، خنك كن نيروگاه، محدوده پروژه، پالايش آب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848393/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حایری یزدی، سوسن،1397،تعریف محدوده پروژه نیروگاهی در راستای توسعه پایدار (با رویکرد مصرف آب)،دوازدهمین همایش بین المللی انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/848393
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، حایری یزدی، سوسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، حایری یزدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعه فرآیند ازدیاد برداشت میکروبی نفت در محیط متخلخل شکاف دار به کمک میکرومدل از جنس پلکسی گلس و مقایسه بازدهی آن با روش های ازدیاد برداشت مشابه
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بررسی عوامل موثر در فوران چاه های نفت و گاز و نحوه تشخیص و راه های کنترل فوران
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.