سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1985
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 218
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربست آزمون تحلیل واریانس در پیشنهاد سرانه کاربری اراضی شهری (نمونه موردی محله فهادان نو شهر یزد)
چکیده مقاله:
تعیین استانداردها و سرانه های شهری برای هر شهر مستلزم توجه به موقعیت محلی آن شهر می باشد. در سطح کشور ما استانداردها و معیارهای مشخصی به منظور تعیین مساحت کاربری های شهری به جز مصوبه شورای عالی شهرسازی ارایه نگردیده است. استفاده از استاندارد های موجود در منابع معتبر نیز در زمینه مساحت های کاربری های مختلف شهری به دلیل مغایر بودن شرایط مناطق مختلف از نظر آب و هوایی و ویژگی های فرهنگی و اجتماعی، درآمد و ابعاد و اندازه های خانوار خالی از اشکال نیست. این پژوهش بر آن است که رهیافتی جدید در تعیین سرانه کاربری ها با توجه به شرایط محلی ارایه نماید. بدین منظور ضمن بررسی میانگین مساحت کاربری های تجاری محدوده مورد مطالعه(محله فهادان نو یزد) و بافت های پیرامونی، جهت رسیدن به مساحت معیار برای این کاربری با استفاده از آزمون توکی، به مقایسه میانگین مساحت های کاربری تجاری محدوده با سوپر بلوک های اطراف و استانداردهای موجود در منابع معتبر می پردازد. هدف از انجام این پژوهش رسیدن به مساحت استاندارد کاربری تجاری در سطح محله و همسان سازی مساحت های تجاری محله مورد مطالعه با محلات و محیط پیرامون و تعیین کمبودها در وضع موجود با مقایسه مساحت کاربری تجاری سوپر بلوک های اطراف و استانداردهای موجود در منابع است. این پژوهش از حیث هدف جزء تحقیقات کاربردی است و روش تحقیق در این پژوهش توصیفی است و جهت گردآوری داده ها از تکنیک برداشت کالبدی و مطالعات کتابخانه ای و جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از آزمون های آماری تحلیل واریانس یک طرفه، توکی استفاده شده است. یافته های پژوهش حاکی از آن است که بازه مناسب پیشنهادی جهت کاربری تجاری در مقیاس محله ای با توجه به شرایط بومی شهر یزد 50 تا 85 مترمربع خواهد بود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_1985 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847851/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شریف نژاد، مجتبی و شکیبامنش، مهدی و باقری زاده، کاظم،1397،کاربست آزمون تحلیل واریانس در پیشنهاد سرانه کاربری اراضی شهری (نمونه موردی محله فهادان نو شهر یزد)،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/847851
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، شریف نژاد، مجتبی؛ مهدی شکیبامنش و کاظم باقری زاده)
برای بار دوم به بعد: (1397، شریف نژاد؛ شکیبامنش و باقری زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش طرح های راهبردی توسعه در دستیابی به اقتصاد پایدار شهر مطالعه موردی: شهر گناباد
- چالشهای برنامه ریزی منطقه ای در ایران لزوم بکار گیری روش های مبتنی بر آینده پژوهی
- بررسی رابطه بین شبکه معابر و برنامه ریزی کاربری زمین با استفاده از GIS در خمینی شهر
- نقش و جایگاه کاربری اراضی در تعیین سلسله مراتب معابر محلات شهری (نمونه موردی: برزن فهادان نو یزد)
- کاربست کاربری اراضی در تعیین سلسله مراتب معابر محلات شهری نمونه موردی: محله کوچه بیوک یزد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.