سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1468
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 103
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر طبیعت در طراحی مراکز درمانی
چکیده مقاله:
طبیعت و آثار طبیعت در طول تاریخ همیشه منبع الهام و سرمشق خلاقیتهای انسان بوده است. انسان در دوران مختلف تاریخی تا به حال با دستکاری در محیط، آن را برای خود به صورت بهینهای در آورده است و عناصر و عوامل طبیعت نقشی بسزا در چگونگی و روند شکل گیری این محیط مصنوع داشتند. به کارگیری فرم های طبیعی چه درزمینه عملکردی و چه در باب زیبایی از احترام و تقدس در فرهنگ ها و اقوام ملل مختلف برخوردار بوده اند. طبیعت دربسیاری از راهبردهای منتهی به خلاقیت معماری تاثیر گذاشته است. طبیعت همیشه و در همه جا حاضر و طبقه بندی ناپذیر به مثابه ابزاری بسیار قدرتمند برای الهام بخشی است. حضور آن در استعاره، تقلید، تغییر پذیری فرم و نیز درمصالح معماری آشکار است.پس معماری، امروز متوجه طبیعت است البته نه به عنوان مدل نظم و اندازه گیری ظاهری، بلکه به عنوان مدلحساسیت، انعطاف پذیری، هوشمندی و توانایی ارتباط. با توجه به این که انسان نیز فطرتا طبیعتگرا و طبیعت خواه است پس میبایست معماری مکان های مختلف به خصوص مراکز درمانی که افراد دارای حساسیت بیشتر در این مکان هستندبر اساس اصول و ضوابط منطقی و همسو با خواسته های فطری و طبیعی انسانها وهماهنگ با طبیعت باشد .این پژوهش بر مبنای مطالعات کتابخانه ای انجام شده است. لذا در این مقاله سعی شده به شناخت معماری ارگانیک وطبیعت گرا و همچنین لزوم معماری مراکز درمانی همسو با طبیعت دست یابد.
کلیدواژه ها:
طبيعت، طراحي، معماري، ارگانيك، معماري ارگانيك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847338/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوغاندار، فاطمه و بیدریغ مهر، زهرا،1397،تاثیر طبیعت در طراحی مراکز درمانی،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/847338
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نوغاندار، فاطمه؛ زهرا بیدریغ مهر)
برای بار دوم به بعد: (1397، نوغاندار؛ بیدریغ مهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ضرورت ارتقا طراحی معماری مراکز درمانی جهت توسعه توریسم درمانی
- بررسی مبانی نظری طراحی موزه فرش با رویکرد طبیعت گرا
- بهره گیری از رویکرد طبیعت گرایی در طراحی موزه فرش تبریز
- تاثیر رویکرد شفابخش بر طراحی مرکز جامع سرطان
- نقش عناصر چهارگانه (اربعه) در پایداری معماری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی گسترش شهر نشینی و توزیع شهرها و به تبع آن تمرکز جمعیت شهری
- بررسی تاثیر مسقیم مدیریت شهری بر محیط زیست
- بازشناسی الگوهای معماری باغ-مزار سعدی با تکیه بر مطالعات تاریخی
- بررسی نامنظمی در ارتفاع بر رفتار لرزه ای قاب های خمشی بلند مرتبه
- بررسی پاسخ سازه های بلند مرتبه فولادی دارای مهاربند کمانش تاب هم مرکز با و بدون تیر پیوند تحت اثر زلزله های حوزه دور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.