سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1427
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 276
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی فضاهای مسکونی در کمک به توانمندسازی زنان خودسرپرست در شهرکرمان با رویکرد رضایتمندی
چکیده مقاله:
زنان سرپرست خانوار یکی از گروه های آسیب پذیر جامعه هستند.این زنان علاوه بر نقش های متدوال در خانواده،متولی نقش های مرتبط به سرپرستی خانوار شامل دو رکن کلیدی تامین معیشت و اداره مدیریت خانوار نیز هستند. در سال های اخیر جوامع با روند رو به رشد زنان سرپرست خانوار به دلایل مختلف مانند بالا رفتن میزان طلاق، کاهش میزان ازدواج، مرگ و میر، مهاجرت های داخلی و خارجی، افزایش نرخ جرایم اجتماعی، افزایش تعداد زندانیان، اعتیاد و غیره مواجه بوده اند. از طرفی به دلیل نقش مهم مادران در تربیت فرزندانی سالم و مفید در آینده نیاز به برنامه ریزی و توجه به این گروه از افراد جامعه احساس می شود. روش تحقیق حاضر با هدف کاربردی، به روش تحقیق میدانی و با رویکردی کمی-کیفی صورت می گیرد. در نتیجه مطالعات انجام شده تفاوت های اصلی زنان و مردان بر کسی پوشیده نبوده و مساله ای علمی است. شناخت نیازها و خواسته های زنان ما را در دستیابی به الگوی طراحی مخصوص آنها راهنمایی می کند. پیوند علوم معماری در طراحی فضای مختص بانوان می تواند راهکارهای مفیدی جهت تسریع روند توانمندسازی زنان آنان ارایه دهد.
کلیدواژه ها:
مسكوني زنان، خانه سنتي ايراني، رضايتمندي، حرمت اجتماعي زنان، عدالت جنسيتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847298/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مومنی پور، مهدیه و متدین، حشمت اله،1397،طراحی فضاهای مسکونی در کمک به توانمندسازی زنان خودسرپرست در شهرکرمان با رویکرد رضایتمندی،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/847298
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مومنی پور، مهدیه؛ حشمت اله متدین)
برای بار دوم به بعد: (1397، مومنی پور؛ متدین)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ریشه یابی استفاده از هندسه و اعداد مقدس در معماری بناهای ایرانی (بررسی چندین نمونه )
- بررسی نقش معماری در ایجاد امنیت و آرامش اجتماعی در مراکز نگهداری از زنان بدسرپرست با رو یکردایجاد حس تعلق مکانی و هویت ارزشمند
- بررسی رابطه بین مالیات و رشد اقتصادی و سرمایه گذاری خارجی
- مدیریت دولتی نوین
- اثر کارآفرینی بر رشد اقتصادی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.