سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1074
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 279
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر مقاوم سازی با شبکه مش میلگرد و روکش بتن بر رفتار دیوار آجری با کیفیت پایین دربرابر بارجانبی به روش آزمایشگاهی
چکیده مقاله:
مشاهده ساخت و سازهای شهری و روستایی نشان می دهد که بناهای ساخته شده با مصالح آجری غیرمسلح سهم عمده ای از ساختمانها را به خود اختصاص داده اند. به همین روی بررسی و مشاهده آسیب پذیری و تعیین مودهای شکست این سازه ها دارای اهمیت خاص است. سازه های آجری معمولا در برابر زلزله دارای ضعفهای عمده ای هستند. شناخت این ضعف ها مقدمه ای بر انتخاب روشی مناسب جهت مقاوم سازی آنهاست. در این مقاله یک دیوار آجری به عنوان جزیی از این سازه های آسیب پذیر و ساخته شده با مصالح بومی موجود در استان یزد و با کیفیت اجرای متوسط که در ساخت و ساز شهری و روستایی بسیار متداول است در ابعاد کوچک مقیاس به اندازه 100 سانتی متر طول و 150 سانتی متر ارتفاع و در ضخامت 10 سانتی متر به کمک دستگاه بارگذاری جانبی موجود در مرکز تحقیقات سازه و زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت مورد آزمایش قرار گرفته و از منظر حالت خرابی و مقاومت نهایی و همچنین ضرایب رفتار و شکل پذیری مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین یک روش مقاوم سازی یعنی شبکه مش میلگرد با روکش بتنی که با توجه به مواد و مصالح مورد نیاز آن قابلیت دسترسی و اجرای بهتر در منطقه را دارد نیز برروی دیوار به صورت دوطرفه اجرا شده و اثرات این روش مقاوم سازی از نظر حالتهای شکست، مقاومت نهایی و ضریب رفتار مورد ارزیابی قرار گرفت. درنهایت مشاهده گردید روش مقاوم سازی دوطرفه دیوار با شبکه مش میلگرد و روکش بتنی، مقاومت نهایی تا جابجایی هدف بیان شده در آیین نامه را تا 3.7 برابر و ضریب رفتار را تا 2.7 برابر افزایش می دهد ولی با توجه به مقاومت بیش از نیاز در حالت ارتجاعی که می تواند به خاطر تقویت زیاد دیوار باشد، حالت خرابی دیوار به صورت واژگونی بوده و شکل پذیری مناسبی برای دیوار فراهم نمی آورد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_1074 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846948/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیدواری، مهدی و جواهری تفتی، محمدرضا،1397،بررسی اثر مقاوم سازی با شبکه مش میلگرد و روکش بتن بر رفتار دیوار آجری با کیفیت پایین دربرابر بارجانبی به روش آزمایشگاهی،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/846948
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، امیدواری، مهدی؛ محمدرضا جواهری تفتی)
برای بار دوم به بعد: (1397، امیدواری؛ جواهری تفتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.