سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0615
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 97
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش دلبستگی در هویت بخشی به پارک جنگلی(نمونه موردی پارک جنگلی باباامان)
چکیده مقاله:
دلبستگی به مکان ، نقطه تلاقی عناصر کالبدی ، فعالیت ها و مفاهیم ذهنی نسبت به مکان است . این حس دلبستگی موجب تبدیل فضا به مکانی با ویژگی های حسی و رفتاری خاص برای افراد می شود.پارک با ابعاد مختلف معنایی،کارکردی و کالبدی می تواند نقش مهمی در ارتقای کیفی فضاهای برون شهر های امروز ایفا کند.در این میان،توجه به عوامل موثر در دلبستگی افراد به پارک های جنگلی می تواند نقش موثری در هویت و مطلوبیت پارک ها داشته باشد . با توجه به اهمیت دلبستگی به مکان در ارتقای کیفیت محیط،این تغییر تحقیق ضمن بررسی مفهوم دلبستگی و ابعاد آن ، با تبیین شاخص های دلبستگی به مکان ، نقش دلبستگی به مکان را در ایجاد مطلوبیت و هویت پارک های جنگلی بررسی می کند . اساس این مقاله متکی بر یافته های تحقیقی در مورد آزمون دلبستگی به مکان در ارتباط با یکی از پارک های جنگلی واقع در شهر بجنورد به نام باباامان . پژوهش مذکور با روش مطالعه نمونه موردی ومطالعات میدانی و مصاحبه های حضوری با شهروندان بجنوردی و تحلیل آن با استفاده از آمار های توصیفی و استنباطی انجام شده است. تحقیقات ثابت می کند ارزیابی بسیاری از شاخص های دلبستگی به این پارک بالاست و همین امر ذهنیت افراد را بر روی هویت آن موثر می سازد . از این رو مقاله استدلال می کند بین دلبستگی به مکان و هویت آن ، رابطه مستقیم وجود دارد که امر میتواند در طراحی پارک های جنگلی مورد توجه قرار گیرد.در بین عوامل مهم دلبستگی به پارک از جمله می تواند به مجموعه با عناصر محیطی نظیر درختان و فضای سبز مناسب در پارک ، فضاهای تجاری ، فضای بازی ،حیات وحش و مناظر ذهنی و عینی مناسب این پارک نام برد . نتایج این تحقیق می تواند راهبرد مناسبی برای طراحی پارک های جنگلی مطلوب دربیرون شهری های فراهم کند.
کلیدواژه ها:
دلبستگي به مكان،هويت مكاني،حس مكان ،پارك باباامان.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846495/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امانی، نیازعلی و قبادی، پیمان و نورانی، احمد و وحیدی، سجاد،1397،نقش دلبستگی در هویت بخشی به پارک جنگلی(نمونه موردی پارک جنگلی باباامان)،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/846495
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، امانی، نیازعلی؛ پیمان قبادی و احمد نورانی و سجاد وحیدی)
برای بار دوم به بعد: (1397، امانی؛ قبادی و نورانی و وحیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی انواع الگوهای طراحی محله ای جهت دستیابی به پایداری محله
- بررسی عوامل موثربر رفتارهای زیست محیطی گردشگران پارک جنگلی سرخه حصار
- مکان یابی بهینه پارک های محلی منطقه3شهر اردبیل با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی(Gis) و مدل (AHP)
- مطالعه شاخص های استاندارد اجزای پارک های جنگلی (مطالعه موردی: پارک جنگلی مشگین شهر)
- بررسی معیارهای ساماندهی فضای سبز شهری با رویکرد توسعه پایدار (مطالعه موردی: شهر زابل)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.