سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0138
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 334
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی عملکرد لرزه ای ساختمان های بتن آرمه با سیستم قاب خمشی ویژه دارای ضعف سازه ای(خاموت گذاری ویژه) به کمک منحنی شکنندگی
چکیده مقاله:
یکی از عوامل مهم و موثردر برنامه ریزی و انجام اقدامات حفاظتی در خصوص ابنیه، زمین لرزه است.تاکنون نیز با انجام اقداماتی تا حدی جلوی چنین خسارات را گرفته اند. شکل پذیری ویژه به علت ضعف در اجرای خاموت گذاری ویژه طبق بند آیین نامه و کنترل آن سبب ایجاد ضعف سازه ای می شود. در سازه ها باید با رعایت فواصل خاموت ها از یک دیگر و انتخاب خاموت ها با سایز مناسب ونظارت بر نحوه اجرا ، سازه را طبق طرح و نقشه به شکل پذیری مورد نظر رساند تا رفتار سازه در مقابل عوامل جانبی مانند زلزله جذب و مقاومت کنند.یک مدل ساختمان3 طبقه ی قاب خمشی ویژه و خاموت گذاری معمولی و بار دیگر همین سیستم با خاموت گذاری ویژه انتخاب شده و طبق ضوابط آیین نامه های مرتبط، در برنامه Etabs طراحی می شوند . پس از نهایی شدن مقاطع اجزای قاب ها در هر 2حالت، سازه ها در نرمافزار OpenSees به صورت 3 بعدی کامل مدلسازی می شوند. سپس با انتخاب تعدادی شتابنگاشت مناسب و سازگار با شرایط منطقه تحت تحلیلهای دینامیکی غیرخطی فزاینده (IDA) قرار میگیرند .پس از بررسی نتایج ،مشاهده می شود که با افزایش ارتفاع سازه احتمال آسیب پذیری سازه ها در چهار سطح مختلف خرابی افزایش پیدا می کند و همچنین با افزایش PGA احتمال خرابی سازه از یک سطح مشخص افزایش می یابد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_0138 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846025/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یگانه امیری، دانیال و پهلوان، حسین و قدرتی امیری، غلامرضا و غلامپور، سیروس،1397،ارزیابی عملکرد لرزه ای ساختمان های بتن آرمه با سیستم قاب خمشی ویژه دارای ضعف سازه ای(خاموت گذاری ویژه) به کمک منحنی شکنندگی،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/846025
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، یگانه امیری، دانیال؛ حسین پهلوان و غلامرضا قدرتی امیری و سیروس غلامپور)
برای بار دوم به بعد: (1397، یگانه امیری؛ پهلوان و قدرتی امیری و غلامپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بار همراه با تغییر فاصله ببین خاموتها بر روی رفتار ستون های بتن آرمه
- بررسی خرابی سازه ها با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی
- بررسی پاسخ دینامیکی انفجاری بر روی پناهگاه ها و سنگرها
- تحلیل آسیب پذیری سازه ها و حالت حدی ایمنی جانی خروج از مرکزیت ستون ها و تغییرات فاصله خاموت های ستون در منحنی ظرفیت سازه
- اثر انفجار بر سازه پناهگاه در کویر و راهکارهایی جهت تقویت آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.