سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0094
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 72
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر آهک در مقدار CBR لایه های روسازی راههای برون شهری کوهستانی با خاکهای ریز دانه و رسی
چکیده مقاله:
اهمیت راهها و طرق ارتباطی در زندگی جمعی بشر امری بدیهی است و رشد و تعالی تمدن بشری با جاد هها ارتباط مستقیم داشته است. اهمیت راهها تا بدان حد است که سطح فرهنگی هر منطقه و میزان توسعه آن را میتوان با توجه به دوری یا نزدیکی آن به جاد هها تعیین کرد. جادهها تنها مسیر آمد و شد مردم عادی، قوای نظامی و یا بستری که فعالیتهای تجاری بر روی آ نها انجام گیرد، نبوده اند؛ بلکه به عنوان مهمترین وسیله ارتباط جمعی، زمینه های انتقال دستاوردهای فکری و فرهنگی انسانها به یکدیگر را فراهم میکرده اند. زندگی جمعی انسانها حاصل کنش و تعاملات جمعی است و انتقال تجارب و مهارتهای مردم هر منطقه به دیگران زمینه ساز پیدایش فرهنگها و تمدنها بوده است. این مناسبتها میان انسانها به وجود نمی آمد مگر این که وسیله ارتباطی که همانا جادهها بودند، به وجود آمده باشد. از این روی ازقدیم الایام جادهها را که بنا به انگیزههای مختلف ارتباطی به وجود آمده اند، در زندگی انسانها بسیار با اهمیت میبینیم. راهها یکی از مهمترین بخش در تاسیسات زیر بنایی یک کشور می باشند که به مانند رگهای موجود در بدن یک انسان زنده مسیول و ارتباط دهنده میان بخشهای مختلف و اعضای فرد میباشند و در حقیقت دلیل بر زنده بودن و اکتیو بودن آن سیستم می باشند. باتوجه به اینکه راهها شریانهای حیاتی و اقتصادی کشور هستند ضروری می باشند در ساخت، نگهداری، مرمت و حفظ آنها باید دقت هرچه بیشتر صورت گیرد. و باتوجه به اینکه هزینه بالای در ساخت آنها می شود. باید از هدر رفتن این هزینه ها جلوگیری نمود. و هم چنین کشور ما بیشترین مقدار حمل و نقل بار و مسافر از طریق جاده ها می باشند. اهمیت این امر را دو چندان می نماید.
کلیدواژه ها:
آهك ، خاك بستر ، رس ، عمق يخبندان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845981/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاجی ویسی، عزیز و الله مرادی، محمد و جهانبین، محمد صادق،1397،تاثیر آهک در مقدار CBR لایه های روسازی راههای برون شهری کوهستانی با خاکهای ریز دانه و رسی،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/845981
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، حاجی ویسی، عزیز؛ محمد الله مرادی و محمد صادق جهانبین)
برای بار دوم به بعد: (1397، حاجی ویسی؛ الله مرادی و جهانبین)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عوامل مشترک آسیب شناسی معابر شهری و ایمنی ترافیک با رویکرد پدافند غیر عامل (مطالعه موردی:منطقه چهار تهران)
- ارزیابی و تاثیر پارامترهای آب و هوایی بر روی روسازی راه ها در شرق کشور
- مدل سازی اثر پارامترهای هواشناسی و خرابی روسازی بر تصادفات با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
- ارزیابی هوشمند شرایط روسازی آسفالتی راه ،فرودگاه و پارکینگ
- مقایسه روش طراحی روسازی آشتو با آییننامه روسازی ایران نشریه 234
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Evaluation particularity of morphological traits of Ocimum basilicum L to Mycorrhizal symbiosis and use Organic fertilizers
- بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس گیاه مرزه بر باکتری های دخیل در بیماری های پریودنتال
- بررسی سیستماتیک بر مهم ترین گیاهان دارویی و جایگاه بین المللی استفاده ازآنها در درمان بیماری ها
- سرزندگی در فضاهای شهری با تاکید بر مقوله کرونا
- بررسی نحوه ی عملکرد سازمان های مرتبط بامدیریت بحران شهری در برابر زلزله (نمونه ی موردی :شهرقزوین)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.