سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MHCONF03_067
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 199
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امنیت مجازی سازی در محیط رایانش ابری مبتنی بر فناوری مجازی
چکیده مقاله:
هدف از ارایه این مقاله بررسی راه کارهایی برای مقاوم سازی مجازی سازی در برابر مشکلات امنیتی با بررسی تهدیدها و ریسکهای محیط های رایانش ابری است. مهم ترین و بنیادی ترین نکته ی تکنولوژی ابر، مجازی سازی است. فناوری مجازی سازی امنیت ابر را به یک مبحث پیچیده تبدیل کرده است و آسیبها و تهدیدهای جدید بسیاری درحال شکل گیری هستند. علاوه بر این، یک ماشین مجازی به خطر افتاده می تواند برای ماشین های مجازی دیگر در یک سرور فیزیکی مشکل امنیتی ایجاد کند. بنابراین با امن نمودن مجازی سازی میتوان در حد قابل قبولی امنیت ابر را نیز تضمین نمود.در این پژوهش برای شبیه سازی از نرم افزار شبیه سازOpnet مدل 17.5 استفاده شده است و در ابتدا یک سناریو از معماری ابر مورد بررسی قرار میگیرد که 3 نوع حمله Dos , DDos , MI بر روی آن اعمال میگردد. سپس راهکارهای پیشنهادی خود را بر روی ساختار طراحی شده اعمال کرده و مجددا این ساختار با 3 نوع تهدید بیان شده مورد حمله قرار داده میشود. در این پژوهش نشان داده شده که با برطرف سازی بعضی از مشکلات موجود در ابر میتوان با تکنیک مجازی سازی امنیت بهتری را برای داده های ابر به ارمغان آورد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MHCONF03_067 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845828/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدلو، سیما و نجف زاده، سارا،1397،امنیت مجازی سازی در محیط رایانش ابری مبتنی بر فناوری مجازی،همایش بین المللی سالانه افق های نوین در مهندسی برق،کامپیوتر و مکانیک،تهران،https://civilica.com/doc/845828
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، احمدلو، سیما؛ سارا نجف زاده)
برای بار دوم به بعد: (1397، احمدلو؛ نجف زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
تعداد مقالات: 4,584
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل استنادی و متن کاوی بروندادهای علمی حوزه بازنمایی دانش در پایگاه وب آو ساینس
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- مقایسه انتقال حرارت در مبدل پوسته لوله فیندار و بدون فین با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- A new approach for thermal analysis of Stirling Engine for Exhaust Waste Heat Recovery in System Ignition engine
- تحلیل مصرف انرﮊی در سیستم های تولید و توزیع هوای فشرده در شرکت خودروسازی سایپا و اقدامات انجام شده جهت بهینه سازی مصرف هوای فشرده
- ساختار تنظیم گری صنعت خودروی ایران و راهکارهایی برای اصلاح آن
- لزوم تغییر رویکرد در سیاستهای توسعه فناوری در ایران
- Theoretical study of wear process: wear mechanism, numerical modeling (review)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.