سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MHCONF03_019
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 226
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تجارت سیار،مفاهیم، ویژگی ها، مزایا و چالش ها
چکیده مقاله:
روند استفاده از تلفن های همراه و فراگیر شدن آن ها در جوامع توسعه یافته و رو به توسعه، پیشرفت خیره کننده ای را در سال های اخیر تجربه می کند. استفاده از اینترنت به وسیله تلفن های همراه هوشمند، سیل عظیمی از اطلاعات را در دسترس کاربران آن قرار داده و خدمات متنوعی را به آن ها ارایه می نماید. با این توصیف در طی سال های گذشته شاهد ظهور پدیده جدیدی به نام تجارت سیار هستیم که می توان آن را فصل جدیدی از تجارت دانست و هر روز با توجه به گسترش نوآوری درفناوری های ارتباطی بیسیم به طورفزایندهای گسترده تر و محبوب تر می شود . به واسطه این امر موضوع کسب و کار و تجارت بر بستر اینترنت با کمک تلفن های همراه در چند سال اخیر به شدت مورد توجه کارآفرینان، بازرگانان، متخصصین حوزه کسب و کار و سرمایه گذاران قرار گرفته است. در این بررسی با نگاهی به مفاهیم اولیه و کاربردی تجارت سیار و درک هر چه بیشتر آن ها، به مرور ویژگی ها و مدل های تجارت سیار و عوامل مهمی که بر توسعه آن اثرات مستقیم و غیرمستقیم می گذارند و همچنین شناخت مزایای انکارناپذیر و عوامل بازدارنده و موانعی که بر سر راه پیاده سازی و بهره برداری از تجارت سیار وجود دارد می پردازیم.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MHCONF03_019 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845780/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خدابنده لو، رضا و کاویانی زاده، احسان،1397،تجارت سیار،مفاهیم، ویژگی ها، مزایا و چالش ها،همایش بین المللی سالانه افق های نوین در مهندسی برق،کامپیوتر و مکانیک،تهران،https://civilica.com/doc/845780
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، خدابنده لو، رضا؛ احسان کاویانی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1397، خدابنده لو؛ کاویانی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- دانش چیست ؟ آیا می توان آن را مدیریت کرد؟
- تاریخچه مدیریت دانش
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- A new approach for thermal analysis of Stirling Engine for Exhaust Waste Heat Recovery in System Ignition engine
- تحلیل مصرف انرﮊی در سیستم های تولید و توزیع هوای فشرده در شرکت خودروسازی سایپا و اقدامات انجام شده جهت بهینه سازی مصرف هوای فشرده
- ساختار تنظیم گری صنعت خودروی ایران و راهکارهایی برای اصلاح آن
- لزوم تغییر رویکرد در سیاستهای توسعه فناوری در ایران
- Theoretical study of wear process: wear mechanism, numerical modeling (review)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.