سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و سومین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی
کد COI مقاله: ACMFEP23_020
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 195
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله قیمت نفت خام در تعیین سیاست مالی در کشورهای منتخب صادر کننده نفت
چکیده مقاله:
وابستگی کشورهای صادر کننده نفت به درآمد حاصل از فروش نفت نوسانات غیرقابل پیش بینی قیمت همچنین نقش پر رنگ دخالت گسترده دولت در اقتصاد این کشورها عمدتا از طریق بودجه سالانه به عنوان مهم ترین ابزار سیاست مالی از طریق افزایش مخارج دولتی) انجام می گیرد. لذا در این تحقیق به بررسی نقش قیمت نفت خام در تعیین سیاست مالی در کشورهای صادر کننده نفت پرداخته شده است که بدین منظور به بررسی رابطه شوک ها نوسانات چولگی قیمت نفت خام روی نسبت هزینه های مصرفی یا جاری دولت به GDP اعتبارات هزینه ای) در کشور صادر کننده نفت شامل ایران، عربستان، کویت، ونزویلا نروژ طی سال های 1976-2010 با استفاده از روش داده های تابلویی پرداخته شده است. نتایج حاصل از تحقیق بدین صورت است که در کشورهای نفتی در مواجهه با شوک های قیمت نفت خام، هزینه های جاری دولت افزایش می یابد ولی بخشی از درآمد اضافی حاصل از شوک مثبت قیمت نفت صرف بهبود کسری بودجه یا افزایش بودجه این دولت ها می شود. همچنین این دولت ها در مواجهه با نوسانات قیمت نفت خام به سرعت اقدام به افزایش هزینه ها نمی نمایند دارای ملاحظات می باشند. به علاوه اگر افزایش قیمت نفت در بازه های زمانی دارای روند صعودی باشد، دولت ها انتظار حفظ روند صعودی قیمت های نفت را دارند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ACMFEP23_020 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/842825/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دانش جعفری، داود و پرویزی، ابوالفضل،1392،قیمت نفت خام در تعیین سیاست مالی در کشورهای منتخب صادر کننده نفت،بیست و سومین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی،تهران،https://civilica.com/doc/842825
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، دانش جعفری، داود؛ ابوالفضل پرویزی)
برای بار دوم به بعد: (1392، دانش جعفری؛ پرویزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- همگرایی مفهوم حقوق دیپلماتیک و کاربست آن در تحول ریاضت اقتصادی در سطح بین الملل
- وام های خارجی چین و آموزه هایی برای ایران
- نقش دیپلماسی اقتصادی در مفهوم اقتصاد مقاومتی از دیدگاه امام خامنه ای (مدظله العالی)
- نقش آلمان در آینده همکاری های ایران و اتحادیه اروپا
- مقدمه ای بر بررسی ظرفیت های صادرات جمهوری اسلامی ایران به ترکیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- نقشه راه مطالعات و کاربردهای مدیریت ریسک در صنعت برق ایران
- تحلیل عملکرد رقابت پذیری صنعتی در اقتصاد ایران
- پایش امنیت سرمایه گذاری به تفکیک استان ها و حوزه های کاری (۷ . تابستان ۱۳۹۸)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۱ . بودجه سازمان های مناطق آزاد)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه توسعه محدوده منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.