سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: IMES12_251
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 274
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی علل تخریب پره کارکرده توربین گازی با استفاده از تحلیل های ریزساختاری
چکیده مقاله:
در تحقیق حاضر با استفاده از آنالیزهای ریزساختاری مرسوم علل تخریب یک پره توربین گازی تخریب شده موردبررسی قرار گرفت. آنالیز سه نقطه ای اسپکترومتری نشری نوری برای بدست آورد ترکیب شیمیایی پره، نشان دادکه پره از سوپرآلیاژ پایه نیکل نوین GTD222 ساخته شده است. متالوگرافی با میکروسکوپ نوری (OM) ،پیوستگی های مرزدانه تشکیل کاربیدهای پیوسته مرزدانه را نشان می داد. در بزرگنمایی های بالاتر رسوباتدر سیستم مشاهده شد که حاکی از کارکرد قطعه بود. ثانویه مشاهده شدند به صورت پراکنده محدود فازبررسی ریزساختاری با میکروسکوپ الکترونی روبشی نشر میدانی (FESEM) گرد شدن گوشه های رسوبات ورشد محدود آنها را بر اثر سرویس دهی نشان میداد. نتایج آنالیز عنصری با اشعه ایکس (EDS) حضور کاربیدهایپیوسته منقطع غنی از کروم (M(23)C(6 را به صورت تکی کمپلکس با عناصر دیگر نشان می داد. آنالیز فازی باتفرق اشعه ایکس (XRD) حضور فازهای ذکر شده را تایید می نمود. نکته قابل ذکر برآمده از XRD حضورفازهای ناپایدار میانی کاربیدهای (M(7)C(3 بود که تنها در صورت سرویس دهی به وجود می آیند. عدم وجود حفراتخزشی، ترک تغییرات ریزساختاری ثابت می کند که تخریب قطعه بدون فعال شدن مکانیزم های خزش یاخستگی است. این بررسی نشان داد که به احتمال خیلی بالا با توجه به ظاهر قطعات شکسته شده بررسی هایریزساختاری میتوان برخورد جسم خارجی یا تحمل ضربه را مکانیزم تخریب پره دانست.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMES12_251 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/842009/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نادری، مجید و رضوی، سیدحسین و سیدریوفی، زهراسادات،1397،بررسی علل تخریب پره کارکرده توربین گازی با استفاده از تحلیل های ریزساختاری،هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی و دوازدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران،تهران،https://civilica.com/doc/842009
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نادری، مجید؛ سیدحسین رضوی و زهراسادات سیدریوفی)
برای بار دوم به بعد: (1397، نادری؛ رضوی و سیدریوفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی ریز ساختار و اثر عملیات حرارتی جوان سازی بر پره های توربین گازی ساخته شده از سوپر آلیاژ اینکونل 738 کم کربن
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- تحلیل شکست ناشی از خستگی- خوردگی پره های کمپرسور توربین گازی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدلسازی آماری مشخصات هندسی روکش کاری لیزری پودر اینکونل ۷۱۸ روی زیرلایه همجنس توسط لیزر فیبری پیوسته
- ساخت اکسید آلومینوم حفره دار (نانو سایز) نظم یافته و بهینه سازی شرایط آن
- تهیه پوشش نانو کامپوزیتی /ZnO۲/ZrO۲TiO بر روی آلیاژ Ti۶Al۴V و بررسی مقاومت به خوردگی آن در محلول PBS
- بررسی اثر الکترولیت ، جریان و زمان پوشش دهی پوشش نانوکامپوزیتی Al۲O۳ در فرایند PEO بر روی آلومینیوم ۷۰۷۵ و بررسی خوردگی آن
- Evaluation of niobium nitride coatings produced on AISI ۴۳۰ steel by niobizing and plasma nitriding
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.