بررسی میزان آلودگی لاشه های گوسفند بزهای کشتار شده به سیستی سرکوس اویس سارکوسیست در یکی از کشتارگاه های اطراف تهران
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
- کد COI اختصاصی: THVC16_0832
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 705
نویسندگان
استادیار بخش مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
دامپزشک بخش خصوصی،بازرس گوشت
دامپزشک بخش خصوصی،بازرس گوشت
چکیده
بیماری های انگلی غالبا سبب کاهش بازده لاشه مستعد کردن دام به سایر بیماری ها می شوند. گوسفند بز میزبان واسط انگل تنیااویس (سیستی سرکوس اویس) هستند. سارکوسیست نیز انگلی است که شکل کیستی آن در گوسفند بز نیز یافت می شود. این دو انگل زیونوز نیستند، اما از آنجا که ظاهر نامناسبی در لاشه ایجاد می کنند باعث حذف موضعی یا کلی لاشه می شوند سالانه ضرر قابل توجه ای به صنعت دامداری وارد می کنند. در این تحقیق تعداد 448660 راس گوسفند بز کشتار شده در فاصله زمانی بهار1385تا آذر1387 در یکی از کشتارگاه های اطراف تهران بررسی شدند. تعداد 101 دام کشتار شده مبتلا به سیستی سرکوس اویس بودند که عمده لاشه ها اصلاح شدند. از این میان در %90 موارد انگل در قلب %10 موارد در قلوه گاه یافت شدند. 90 دامهای مبتلا از آذربایجان %10 از سایر نقاط بودند. در این مدت 22 مورد ابتلا به سارکوسیست نیز گزارش شد که بیشتر میشها درگیر بودند، ضمن آنکه %80 دامهای درگیر از آذربایجان بودندکلیدواژه ها
اطراف تهران سارکوسیست سیستی سرکوس اویس کشتارگاهمقالات مرتبط جدید
- دانش بوم شناختی سنتی گالش های مازندران در ارتباط با حفاظت از درختان و درختچه -های جنگل های هیرکانی (مطالعه موردی منطقه لفور)
- بررسی اثر ضدباکتریایی دو محصول اسیدیفایر داخلی و خارجی بر روی برخی باکتریهای بیماریزای طیور
- تعیین غلظت عناصر معدنی پرنیاز و کم نیاز در مایع شکمبه ریز کپسوله شده با هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم و کیتوزان
- بررسی امکان کاربرد میکروگانیسم های پروبیوتیک در جیره غذایی به منظور افزایش راندمان تولید در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
- بررسی اثر ضدویروسی عصاره متانولی سرخارگل در کنترل ویروسVZV
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.