برسی موارد آلوده به مایکوپلاسما سینوویه در مرغداریهای صنعتی شهرستان گرمسار
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
- کد COI اختصاصی: THVC16_0356
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 359
نویسندگان
دامپزشک بخش خصوصی
Ph.D طیور بخش طیور موسسه تحقیقاتی وسرم سازی رازی
Ph.D طیور بخش طیور موسسه تحقیقاتی وسرم سازی رازی
Ph.D طیور استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد گرمسار
چکیده
مایکوپلاسموز از مهمترین معضلات صنعت طیور کشور میباشد که در این میان، Ms از مهمترین مایکوپلاسماهایی است که در واحد های طیور بیماری ایجاد می کند همیشه موجب بروز ضررهای اقتصادی کلان در صنعت طیور شده است. هدف این پایان نامه بررسی موارد آلوده به مایکوپلاسما سینوویه در شهرستان گرمسار میباشد که در راستای تحقق این هدف به جمع آوری 229نمونه سرمی از 15 گله از 14 گله 15 نمونه از یک گله 19 نمونه اقدام گردید. همینطور 44 نمونه بافتی نیز جمع آوری گردید. این نمونه ها عمدتا از فارمهای گوشتی تهیه شدند بجز 14 مورد تهیه شده از فارم از هر گله مورد که درگیری تنفسی داشتند سن آنها 25 الی 36 روز بود بقیه نمونه ها از جوجه هایی که الی روز سن داشتند تهیه گردیدند. گله هایی که سن آنها 25 الی 36 روز بود واکسنها نیوکاسل برونشیت دریافت کرده بودند همه آنها هنگامی که علایم درگیری تنفسی داشتند روز تیامولین مصرف کرده بودند. در بررسی های انجام شده از 229 نمونه سرمی حضور پادتن ضد Ms در 75 نمونه ردیابی شده است.در 154نمونه سرمی هم حضور پادتن ضد Ms مشاهده نشده است. درنتیجه حدود 33درصد نمونه های مورد بررسی در آزمایشهای الیزا RSA مثبت بوده اند. با وجود آن نتایج کشت جداسازی Ms منفی بوده است. البته در این پایان نامه روی رنگ آمیزی مایکوپلاسماها ساخت محیط کشت اختصاصی مناسب برای Ms کار شد که نتایج مثبتی را به همراه داشته است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- دانش بوم شناختی سنتی گالش های مازندران در ارتباط با حفاظت از درختان و درختچه -های جنگل های هیرکانی (مطالعه موردی منطقه لفور)
- بررسی اثر ضدباکتریایی دو محصول اسیدیفایر داخلی و خارجی بر روی برخی باکتریهای بیماریزای طیور
- تعیین غلظت عناصر معدنی پرنیاز و کم نیاز در مایع شکمبه ریز کپسوله شده با هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم و کیتوزان
- بررسی امکان کاربرد میکروگانیسم های پروبیوتیک در جیره غذایی به منظور افزایش راندمان تولید در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
- بررسی اثر ضدویروسی عصاره متانولی سرخارگل در کنترل ویروسVZV
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.