سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی میزان استفاده از وسایل حفاظت فردی در میان کارکنان بهداشتی درمانی شاغل در بخش های NICU و نوزادان

سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 458

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MESMED08_091

تاریخ نمایه سازی: 1 دی 1397

چکیده مقاله بررسی میزان استفاده از وسایل حفاظت فردی در میان کارکنان بهداشتی درمانی شاغل در بخش های NICU و نوزادان

مقدمه و هدف : ارایه خدمات درمانی به بیماران همواره کارکنان بهداشتی درمانی را در معرض مواجهه با عوامل بیماریزای مختلف به ویژه پاتوژنهای منتقله از راه خون و سایر ترشحات آلوده بدن بیماران قرار می دهد. استفاده از وسایل حفاظت فردی حین مواجهه با خون و ترشحات آلوده بیماران جهت محافظت کارکنان ضروری است. این مطالعه با هدف بررسی میزان استفاده از وسایل حفاظت فردی در میان کارکنان بهداشتی درمانی شاغل در بخش های NICU و نوزادان انجام شد. روش کار : در این مطالعه توصیفی- مقطعی از چک لیست محقق ساخته اندازه گیری میزان استفاده از وسایل حفاظت فردی استفاده شد. تعداد 115 موقعیت نیازمند به استفاده از وسایل حفاظت فردی در کارکنان بهداشتی درمانی شاغل در بخش های NICU و نوزادان در مدت یک ماه در سال 1397 مورد مشاهده قرار گرفتند. داده ها وارد نرم افزارSPSS VER 16 شد و با استفاده از آزمونهای آماری توصیفی و تحلیلی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد میزان رعایت استفاده از وسایل حفاظت فردی در کارکنان بهداشتی درمانی 54.8% بود بیشترین میزان رعایت در کارکنان خدمات حدود 63.4% بود میزان رعایت در پروسیجر رگ گیری و خون گیری که یکی از شایع ترین پروسیجرهای انجامی در بخش هایNICU و نوزادان می باشد حدود 41.6% برآورد گردید. استفاده از دستکش با میزان 86.1% بیشترین وسیله مورد استفاده بود. نتایج آزمون آماری t-test نشان داد بین نوع پروسیجر و میزان رعایت استفاده از وسایل حفاطت فردی با P= (0.00) رابطه معنی دار وجود دارد. نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه میزان استفاده از وسایل حفاظت فردی در بین کارکنان بخش های NICU و نوزادان در وضعیت متوسطی قرار داشت. تاکید به استفاده از وسایل محافظتی به ویژه هنگام انجام اقدامات تهاجمی، نظافت و جمع آوری زباله باید مورد توجه واقع شود. همچنین ارتقاء آگاهی و تقویت نگرش های مثبت در مورد استفاده از وسایل حفاظت فردی در کارکنان بهداشتی درمانی ضروری به نظر میرسد.

کلیدواژه های بررسی میزان استفاده از وسایل حفاظت فردی در میان کارکنان بهداشتی درمانی شاغل در بخش های NICU و نوزادان:

نویسندگان مقاله بررسی میزان استفاده از وسایل حفاظت فردی در میان کارکنان بهداشتی درمانی شاغل در بخش های NICU و نوزادان

حمیده رضایی لشلویی

دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری، مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، ایران

ژیلا آزادی

کارشناس پرستاری، معاونت درمان، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، ایران

سیما غنی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری، مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، ایران

سولماز قنبری

کارشناس پرستاری، مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، ایران

مقاله فارسی "بررسی میزان استفاده از وسایل حفاظت فردی در میان کارکنان بهداشتی درمانی شاغل در بخش های NICU و نوزادان" توسط حمیده رضایی لشلویی، دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری، مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، ایران؛ ژیلا آزادی، کارشناس پرستاری، معاونت درمان، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، ایران؛ سیما غنی پور، دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری، مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، ایران؛ سولماز قنبری، کارشناس پرستاری، مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره تخصصی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله وسایل حفاظت فردی، کارکنان بهداشتی درمانی، بخش های NICU و نوزادان هستند. این مقاله در تاریخ 1 دی 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 458 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه و هدف : ارایه خدمات درمانی به بیماران همواره کارکنان بهداشتی درمانی را در معرض مواجهه با عوامل بیماریزای مختلف به ویژه پاتوژنهای منتقله از راه خون و سایر ترشحات آلوده بدن بیماران قرار می دهد. استفاده از وسایل حفاظت فردی حین مواجهه با خون و ترشحات آلوده بیماران جهت محافظت کارکنان ضروری است. این مطالعه با هدف بررسی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی میزان استفاده از وسایل حفاظت فردی در میان کارکنان بهداشتی درمانی شاغل در بخش های NICU و نوزادان با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.