نقش مدیریت زنجیره تامین در افزایش بهره وری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و نهمین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF12_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1588
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد نامداریان

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی. مدرس دانشکده فنی و حرفه ای پسران شیروان

محسن حجی پورمشهدطرقی

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی . مدرس دانشگاه علمی و کاربردی فنی و حرفه ای و دانشکده فنی و حرفه ای پسران شیروان

احسان خضری

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش تجارت الکترونیک

رقیه ولی زاده

کارشناسی مهندسی برق مخابرات

چکیده

مدیریت زنجیره تامین بر یکپارچه سازی فعالیت ها و نیز جریان های اطلاعاتی مرتبط با آن ها از طریق بهبود روابط زنجیره ای برای دستیابی به مزیت بهره وری قابل اتکا و مداوم تاکید دارد . به دلیل اهمیت بالای بهره وری در سازمان ها در این پژوهش به یکی از عومل موثر در افزایش بهره وری که مدیریت زنجیره تامین می باشد پرداخته شده است . متغیرهای پژوهش عبارتند از: شیوه های مدیریت زنجیره تامین، مزیت رقابتی و افزایش بهره وری. تحلیل های حاصل از پژوهش نشان داد که با توجه به وضعیت بازار و شرایط کنونی ، سازمان ها ی مختلف ، زنجیره های تامین بسیار متفاوت دارند و نقش تواناییهای پویای مدیریت زنجیره تامین به طور پیوسته در حال افزایش می باشد . با توجه به این واقعیت که با کاهش موانع تجارت رقابت قوی تر خواهد شد هدف اصلی این مقاله بررسی روش های افزایش بهره وری در سازمان ها با استفاده از مدیریت زنجیره تامین و بررسی توانمندیهای پویای مدیریت زنجیره تامین می باشد و به شرح کامل دانش و اطلاعات در مورد قابلیت های پویای زنجیره تامین و ارایه یک دید کلی منسجم در جنبه های تدارکات به عنوان زنجیره تامین و عرضه مدیریت زنجیره پرداخته شده است .

کلیدواژه ها

قابلیت های پویا ، مدیریت زنجیره تامین ، بهره وری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.