سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MTMAYBOD05_061
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 155
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهکار های معما ری پایدار در طراحی کتابخانه ها(نمونه موردی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شیراز)
چکیده مقاله:
کتابخانه از نظر نظر فیزیکی: مکانی است برای حفظ و نگهداری آثار مکتوب و غیر مکتوب که طی تاریخ تمدن بشری به وجود آمده است. از نظر کارکردی: نهادی است اجتماعی که سازوکار اصلی ذخیره سازی، حفاظت و اشاعه اطلاعات و دانش را فراهم می سازدسازمان جهانی استاندارد کتابخانه را اینگونه تعریف می کند: بدون در نظر گرفتن عنوان هر مجموعه سازمان یافته ای از کتاب های چاپی و ادواری ها یا هر نوع مواد نوشتاری یا دیداری- شنیداری و خدمات کارکنانی به منظور ایجاد تمهیدات و تسهیلات برای استفاده از این مواد که برای رفع نیازهای اطلاعاتی، پژوهشی، آموزشی یا تفریحی استفاده کنندگان ضروری است. با توجه به تعاریف قبلی به طور کلی؛ کتابخانه نهادی است اجتماعی برای ذخیره سازی، حفاظت و اشاعه پیشینه های مکتوب، دیداری-شنیداری و الکترونیکی و با استفاده از خدمات کارکنان آموزش دیده در خدمت تعلیم و تربیت و توسعه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، علمی و فرهنگی است. برای این منظور یعنی برای اینکه معمار بتواند در طراحی ساختمان کتابخانه ها پاسخگوی نیازهای زیستی، ایمنی و ...کاربران باشد باید شرایط اقلیمی موجودراکاملا بشناسد واین ما را بر آن داشت که به طراحی کتایخانه با رویکرد معماری پایداربپردازیم .وایجاد یک کتایخانه با رویکرد معماری پایدار از اهداف مهم این طراحی بود .که کالبد ساختمان هم در کلیت و همجنین در عناصر جزیی تشکیل دهنده کالبد به نوعی هم ساز با رویکرد معماری پایدار می باشد .در این پژوهش علاوه در نظرگرفتن نحوه ی رعایت معماری پایدار با توجه به ملاحظات محیطی و با استفاده از مصالح بومی و محلی می باشد .
کلیدواژه ها:
کتابخانه ، اصول معماری پایدار، محیط زیست ،انرژی های پایدار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/818207/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زکی زاده قریه علی، فرزانه و رحمانی قصبه، محمد و ذاکریان، ملیحه،1397،راهکار های معما ری پایدار در طراحی کتابخانه ها(نمونه موردی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شیراز)،پنجمین همایش ملی مصالح ساختمانی و فناوری های نوین در عمران،معماری و شهرسازی،میبد،،،https://civilica.com/doc/818207
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، زکی زاده قریه علی، فرزانه؛ محمد رحمانی قصبه و ملیحه ذاکریان)
برای بار دوم به بعد: (1397، زکی زاده قریه علی؛ رحمانی قصبه و ذاکریان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
- کتابداری و اطلاعرسانی > کتابخانه
- کتابداری و اطلاعرسانی > معماری کتابخانه
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اصول کلی در طراحی کتابخانه های مرکزی(پایدار سازی)
- بررسی مبانی نظری طراحی موزه فرش با رویکرد طبیعت گرا
- تاثیر رویکرد شفابخش بر طراحی مرکز جامع سرطان
- اصول طراحی کتابخانه با رویکرد معماری پایدار
- طراحی داخلی کتابخانه مرکزی شهر ارومیه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- داستان گویی در موزه ھا از دریچه تکنولوژی واقعیت افزوده نمونه موردی، اپلیکیشن نگاه و آراوین
- تاثیر كیفیت فضای معماری بر بهبود وضعیت روحی و روانی افراد قرنطینه در منزل در شرایط كرونا ویروس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.