سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر هایپرگلیسمی بر مرگ و میر و طول مدت بستری نوزدان پرخطر در بیمارستان 22 بهمن مشهد سال 1396

سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 621
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

KCRSMED01_008

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1397

چکیده مقاله بررسی تاثیر هایپرگلیسمی بر مرگ و میر و طول مدت بستری نوزدان پرخطر در بیمارستان 22 بهمن مشهد سال 1396

زمینه و هدف: هایپرگلیسمی یک مشکل شایع در نوزادان بیمار کم وزن است که در بسیاری از موارد سبب نگرانی ها فیزیولوژیکی همچون: دیورز اسمتیک، دهیدراتاسیون و کاهش وزن می گردد و می تواند آثار بسیار زیانباری بر سلامت نوزادان داشته باشد. تعیین تاثیر هایپرگلیسمی بر مرگ ومیر و طول مدت بستری نوزادان پرخطر در بیمارستان 22 بهمن مشهد در سال 1396 است.مواد و روش ها: مطالعه حاضر از نوع توصیفی-تحلیلی است. روش نمونه گیری به صورت تصادفی و جامعه موردمطالعه 60 نفر از نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه به صورت گروه کنترل و شاهد بود. در بدو ورود نوزادان، گلوکز به وسیله گلوکومتر اندازه گیری شد و نوزادان با گلوکز بالاتر از 150 و تایید آزمایشگاهی بالاتر از 125 وارد پژوهش شدند. اطلاعات به وسیله پرسشنامه شامل اطلاعات دموگرافیک و شرایط بالینی جمع آوری و با نرم افزار تجزیه تحلیل شد.یافته ها: نتایج حاکی از افزایش طول مدت بستری در نوزادان با هایپرگلیسمی نسبت به گروه شاهد بود اما در مورد مورتالیته تایید آماری معنی داری یافت نشد. در این پژوهش از لحاظ بروز اسیدوز متابولیک تفاوت آماری وجود نداشت.نتیجه گیری: با توجه به نتایج پژوهش هایپرگلیسمی می تواند زمان بستری در بخش را برای نوزادان به شکل قابل توجهی افزایش دهد که این عامل خود می تواند سبب بروز بسیاری از مشکلات جسمی و روحی برای نوزادان و مادران شود به همین جهت می توان با غربالگری دقیق در بین مادران و انجام پژوهش های مشابه به جهت بررسی عوامل و شرایط تعدیل کننده این قبیل مشکلات و عوارض را به حداقل رساند.

کلیدواژه های بررسی تاثیر هایپرگلیسمی بر مرگ و میر و طول مدت بستری نوزدان پرخطر در بیمارستان 22 بهمن مشهد سال 1396:

نویسندگان مقاله بررسی تاثیر هایپرگلیسمی بر مرگ و میر و طول مدت بستری نوزدان پرخطر در بیمارستان 22 بهمن مشهد سال 1396

محمد رشیدی

دانشجوی پرستاری، گروه پرستاری، واحد بجنورد، دانشگاه آزاد اسلامی، بجنورد، ایران

رویا جاجوندیان

عضو هیات علمی، گروه مامایی، واحد بجنورد، دانشگاه آزاد اسلامی، بجنورد، ایران

اکبر علی بابایی

عضو هیات علمی، گروه مامایی، واحد بجنورد، دانشگاه آزاد اسلامی، بجنورد، ایران

سینا صلاتی

دانشجوی پرستاری، گروه پرستاری، واحد بجنورد، دانشگاه آزاد اسلامی، بجنورد، ایران

مقاله فارسی "بررسی تاثیر هایپرگلیسمی بر مرگ و میر و طول مدت بستری نوزدان پرخطر در بیمارستان 22 بهمن مشهد سال 1396" توسط محمد رشیدی، دانشجوی پرستاری، گروه پرستاری، واحد بجنورد، دانشگاه آزاد اسلامی، بجنورد، ایران؛ رویا جاجوندیان، عضو هیات علمی، گروه مامایی، واحد بجنورد، دانشگاه آزاد اسلامی، بجنورد، ایران؛ اکبر علی بابایی، عضو هیات علمی، گروه مامایی، واحد بجنورد، دانشگاه آزاد اسلامی، بجنورد، ایران؛ سینا صلاتی، دانشجوی پرستاری، گروه پرستاری، واحد بجنورد، دانشگاه آزاد اسلامی، بجنورد، ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره پژوهش های دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی خراسان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هایپرگلایسمی، موربیدیته، نوزادان، مراقبت های ویژه هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 621 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه و هدف: هایپرگلیسمی یک مشکل شایع در نوزادان بیمار کم وزن است که در بسیاری از موارد سبب نگرانی ها فیزیولوژیکی همچون: دیورز اسمتیک، دهیدراتاسیون و کاهش وزن می گردد و می تواند آثار بسیار زیانباری بر سلامت نوزادان داشته باشد. تعیین تاثیر هایپرگلیسمی بر مرگ ومیر و طول مدت بستری نوزادان پرخطر در بیمارستان 22 بهمن مشهد در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بیمارستان طبقه بندی شده است.