سال انتشار: 1386
کد COI مقاله: ICME08_206
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,695
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر حرکت خارج از محور یا زاویه دار سنبه در قالب کشش عمیق فنجانی شکل بر قالب کشش با ورقگیر و بدون آن
چکیده مقاله:
در فرایند شکل دهی ورقهای فلزی از طریق قالب کشش عمیق فنجانی شکل استقرار سنبه و حرکت آن در راستای ماتریس از اهمیت خاصی برخوردار می باشد بهدلیل مستهلک شدن دستگاه پرس و قالب و عدم رعایت حدود تلرانس در استقرار سنبه درهنگام ساخت، حرکت سنبه یا زاویه یا خارج از محور ماتریس انجام می شود. که باعث تولید قطعات نامرغوب خرابی قالب، تنش اضافی و پسماند در قالب و ورق می شود دراین مقاله قالب از جنس کامپوزیت پلیمری و ورق از جنس آلومینیوم برای حرکت سنبه با زاویه و خارج از محور ماتریس بصورت عددی بررسی گردید طراحی ایده آل با قالب مورد بررسی از لحاظ توزیع تنش ، تاریخ تغییر شکل و تغییرات ریزساختار مورد مقایسه قرار گرفته است نتایج حاصل از این تحقیق کمک شایانی به ساخت قالب درجهت رعایت حدود تلرانس می کند و لذا دید نوینی برای دید ساخت قالب کشش عمیق از جنس پلیمری ایجاد می کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICME08_206 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/81590/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سیفی، رحمن و صانعی فر، علیرضا،1386،بررسی اثر حرکت خارج از محور یا زاویه دار سنبه در قالب کشش عمیق فنجانی شکل بر قالب کشش با ورقگیر و بدون آن،دومین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید،تهران،https://civilica.com/doc/81590
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، سیفی، رحمن؛ علیرضا صانعی فر)
برای بار دوم به بعد: (1386، سیفی؛ صانعی فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- ستارهشناس، یوسف. اصول نقشه کشی و طراحی قالب چاپ اول، ...
- Park, Y.. "Sheet Metal Foming Using Rapid Prototyped Tooling", PhD ...
- _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ...
- ABACQUS D ocumentation, Version 6.6-3, ABAQUS Inc., USA, 2006. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل اثر لقی قالب بر سطوح برش در قالب های برشی
- تولید لایی ترموباندینگ سنگین با دستگاه های تولید لایی سبک
- بهینه کردن ساز و کار انتقال نیرو در دو چرخه با تعدیل دامنه نوسانات گشتاورهای وارده بر محور چرخ زنجیر
- تحلیلی بر قابلیتهای طراحی در فرایند تحقیق و توسعه با استفاده از تکنیکهای کیفی «مطالعه موردی: طراحی یک شناور دریایی با استفاده از تکنیک گسترش کیفیت (QFD) در فرایند طراحی»
- نقش ERP در تحقیق و توسعه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.