سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: NCMIMED02_127
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 140
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله نیازسنجی برای راه اندازی وب سایت رتبه دهی پزشکان
چکیده مقاله:
مقدمه:امروزه به دلیل به وجود آمدن تخصص های متفاوت و زیاد در حوزه پزشکی و نیاز افراد برای انتخاب بهترین پزشک در تخصص موردنیاز خود نیاز به راهنمایی و کمک دارند. با توجه به گسترش روزافزون نفوذ اینترنت در میان قشرهای مختلف جامعه ایران، یکی از ابزارهایی که میتواند در این زمینه به ما کمک کند استفاده از اینترنت و فضای مجازی است. از این رو وب سایتی که اطلاعات پزشکان و نظرات افرادی که مراجعه داشته اند را در اختیار سایر افراد قرار دهد میتواند به عنوان یک راه حل به کار گرفته شود. هدف از این پژوهش بررسی و تحلیل نیازهای اطلاعاتی افراد برای یک وب سایت رتبه دهی پزشکان در ایران است، با این هدف که نتایج این تحقیق در طراحی یک وبسایت رتبه دهی پزشکان در ایران به کار گرفته شود. روش بررسی: این پژوهش از نوع کاربردی و گروه مطالعات توصیفی مقطعی است که در سال 1397 انجام شده است. جامعه مورد مطالعه افراد شهر کرمان بوده است که نمونه های ما به صورت تصادفی و در دسترس از سه مکان مختلف در شهر کرمان انتخاب شده است. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته بوده است. پرسشنامه مزبور با مطالعه مقاله های مرتبط و مطالعات مختلف به دست آمده است که پس از سنجیده شدن روایی با نظر چند تن از متخصصان رشته و پایایی آن با روش آلفای کرونباخ، به کار گرفته شده است. سوال های پرسشنامه از سه دسته کلی اطلاعات تحصیلی و شغلی پزشکان، نظرسنجی های موردنیاز در موارد جانبی پزشکان و نظرسنجی های موردنیاز در مورد خود پزشکان تشکیل شده است. جهت تحلیل و آنالیز داده ها از نرم افزار SPSS استفاده شده است.. یافته ها: از مجموع 220 پرسشنامه پر شده 62 % اظهار کرده اند در صورت وجود چنین سایتی به آن مراجعه خواهند کرد. از مجموع اطلاعات دموگرافیک پر شده تنها سطح تحصیلات افراد با احتمال مراجعه به سایت دارای ارتباط معنی داری p-value < 0.05 بوده است. به صورت میانگین 88% افراد خواستار وجود اطلاعات تحصیلی و شغلی پزشکان در سایت بوده اند. همچنین به صورت میانگین 79 % افراد خواستار وجود نظرسنجی های مورد نیاز در موارد جانبی پزشکان در سایت شده اند. به علاوه به صورت میانگین 83 % افراد خواستار وجود نظرسنجی های موردنیاز در مورد خود پزشکان در سایت بوده اند.نتیجه گیری: با توجه به درصد بالای افرادی که تمایل به استفاده از چنین سایتی داشتند، نیاز به وجود چنین سایتی در ایران را میتوان نتیجه گرفت و با توجه به درصد بالای افراد که خواستار وجود اطلاعات تحصیلی و شغلی پزشکان شده بودند، وجود این اطلاعات در سایت ضروری به نظر می رسد. همچنین با توجه به درصد بالای افرادی که تمایل داشتند نظرسنجی های مختلف در سایت باشد، و در نظر گرفتن این نکته که وجود تعداد زیاد نظرسنجی باعث می شود کاربران تمایل کمتری به پاسخ دادن داشته باشند، بهتر است نظرسنجی های با نمره بالاتر در سایت قرار داده شود.
کلیدواژه ها:
وب سايت رتبه دهي پزشكان، ارزيابي نيازها، اطلاعات، نظرسنجي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/812424/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افراز، علی و خواجویی، رضا و انصاری جابری، کیمیا و تیو، زهرا،1397،نیازسنجی برای راه اندازی وب سایت رتبه دهی پزشکان،دومین همایش انفورماتیک پزشکی و هفتمین همایش سلامت الکترونیک و کاربردهای ICT در پزشکی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/812424
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، افراز، علی؛ رضا خواجویی و کیمیا انصاری جابری و زهرا تیو)
برای بار دوم به بعد: (1397، افراز؛ خواجویی و انصاری جابری و تیو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- BSFS: A Bidirectional Search Algorithm for Flow Scheduling in Cloud Data Centers
- DeepSumm: A Novel Deep Learning-Based Multi-Lingual Multi-Documents Summarization System
- Social Groups Detection in Crowd by Using Automatic Fuzzy Clustering with PSO
- Facial Images Quality Assessment based on ISO/ICAO S tandard Compliance Estimation by HMAX Model
- A New Non- Gaussian Performance Evaluation Method in Uncompensated Coherent Optical Transmission Systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.