سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: NCMIMED02_060
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 142
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله موانع و مشکلات سالمندان در استفاده از شبکه های اجتماعی آنلاین: یک مطالعه پدیدارشناسی
چکیده مقاله:
مقدمه:شبکه های اجتماعی، به عنوان راه جدیدی برای برقراری ارتباط در زندگی روزمره محسوب می شود. سایت های شبکه های اجتماعی برای مشترکین، ساخت پروفایل های شخصی، عمومی و نیمه عمومی، ایجاد لیست ارتباطی با دیگر کاربران، مشاهده و پیمایش این لیست ها و ارتباطات را امکان پذیر می نمایند. مطالعات نشان داده است که افرادی که 50 سال یا بیشتر دارند، برای گسترش روابط اجتماعی خود و به عنوان بخشی از زندگی روزمره از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند. استفاده سالمندان از شبکه های اجتماعی آنلاین و برقراری ارتباطات مجازی می تواند باعث بهبود وضعیت سلامت عمومی، رفاه اجتماعی بیشتر و ارتقاء کیفیت زندگی آنها گردد. از طرف دیگر مشکلات استفاده از شبکه های اجتماعی آنلاین می تواند مانع استفاده سالمندان از این شبکه ها شود. هدف از این مطالعه، تبیین تجربیات سالمندان از موانع و مشکلات استفاده آن ها از شبکه های اجتماعی آنلاین بود.روش بررسی: این مطالعه با رویکرد کیفی و روش پدیدارشناسی در سال 1395 انجام شد. نمونه گیری هدفمند بود. داده ها با استفاده از مصاحبه های عمیق و نیمه ساختاریافته با نه نفر از سالمندان ( 3مرد و 6 زن) با میانگین سنی 3 / 68 سال که عضو فعال حداقل یکی از شبکه های اجتماعی آنلاین بودند، جمع آوری شد. داده ها با استفاده از روش هفت مرحله ای کلایزی تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: از تحلیل داده ها دو مضمون اصلی پیش شرط های استفاده و دغدغه های فردی استخراج شد. 6 زیرمضمون نیاز به تجهیزات و امکانات ، درآمد کافی و نیاز به دانش فنی ، اعتماد به اطلاعات ، اعتماد به سایر کاربران و امنیت و حفظ حریم خصوصی توصیف کننده این مضامین بودند.نتیجه گیری: تجارب سالمندان در استفاده از شبکه های اجتماعی آنلاین نشان داد که آن ها هنگام استفاده از این شبکه ها با موانع و مشکلاتی رو به رو بودند. به نظر میرسد با برنامه ریزی آموزشی به منظور آشنا نمودن سالمندان با نحوه استفاده از این نوع شبکه ها، می توان سالمندان را به استفاده از این شبکه های اجتماعی ترغیب نمود و کیفیت زندگی آنان را بهبود بخشید
کلیدواژه ها:
شبكه هاي اجتماعي آنلاين، سالمندان، شبكه اجتماعي، رسانه هاي اجتماعي، پديدارشناسي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/812357/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مومنی، مرجان و حریری، نجلا و نوبهار، منیر و نوشین فرد، فاطمه،1397،موانع و مشکلات سالمندان در استفاده از شبکه های اجتماعی آنلاین: یک مطالعه پدیدارشناسی،دومین همایش انفورماتیک پزشکی و هفتمین همایش سلامت الکترونیک و کاربردهای ICT در پزشکی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/812357
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مومنی، مرجان؛ نجلا حریری و منیر نوبهار و فاطمه نوشین فرد)
برای بار دوم به بعد: (1397، مومنی؛ حریری و نوبهار و نوشین فرد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: علوم پزشکی
تعداد مقالات: 820
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- BSFS: A Bidirectional Search Algorithm for Flow Scheduling in Cloud Data Centers
- DeepSumm: A Novel Deep Learning-Based Multi-Lingual Multi-Documents Summarization System
- Social Groups Detection in Crowd by Using Automatic Fuzzy Clustering with PSO
- Facial Images Quality Assessment based on ISO/ICAO S tandard Compliance Estimation by HMAX Model
- A New Non- Gaussian Performance Evaluation Method in Uncompensated Coherent Optical Transmission Systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.