سال انتشار: 1396
محل انتشار:
فصلنامه پرستاری قلب و عروق، دوره: 6، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_ICNS-6-3_006
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 486
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر قرص زیرزبانی و افشانه نیتروگلیسرین بر شدت درد و شاخص های فیزیولوژیک افراد دارای درد قفسه سینه
چکیده مقاله:
هدف. این مطالعه با هدف مقایسه تاثیر قرص زیرزبانی و افشانه نیتروگلیسرین بر شدت درد و شاخصهای فیزیولوژیک افراد دارای درد قفسه سینه انجام شد. ×زمینه. نیتروگلیسیرین به عنوان یک داروی گشادکننده عروقی به اشکال مختلفی مانند افشانه و پرل وجود دارد که به نظر می آید از نظر اثرات درمانی متفاوت باشند. × روش کار . در این مطالعه نیمه تجربی، جامعه پژوهش، افراد دارای درد قفسه سینه شناسایی شده در ماموریتهای اورژانس 115 شهرستان فسابودند که 80 نفر از آنها به روش در دسترس انتخاب، و به روش طبقه بندی تصادفی در دو گروه پرل و افشانه تخصیص داده شدند. پس از حاضر شدن بر بالین افراد، ابتدا علایم حیاتی و شدت درد آنها ثبت و سپس از قرص زیرزبانی یا افشانه نیتروگلیسرین استفاده میشد، و هر 5 دقیقه این کار تکرار، و پس از 3 بار تکرار دارو، علایم حیاتی و شدت درد، دوباره ثبت گردید. داده ها توسط نرم افزار SPSS نسخه 18 تحلیل شدند. × یافته ها. بعد از مداخله، میانگین نمره درد در گروه دریافت کننده قرص زیرزبانی نیتروگلیسیرین، 6/05 با انحراف معیار 0/98 و در گروه دریافت؛ کننده افشانه نیتروگلیسیرین، 5/60 با انحراف معیار 1/25 بود. بین دو گروه از نظر میانگین نمره درد، اختلاف آماری معنی داری مشاهده نشد. میانگین فشارخون بعد از مداخله، در گروه دریافت کننده قرص زیرزبانی نیتروگلیسیرین کمتر از گروه دریافت کننده افشانه نیتروگلیسیرین بود. از نظر ضربان قلب، هر دو دارو سبب افزایش ضربان قلب شده بود. × نتیجه گیری. با توجه به شرایط و در دسترس بودن، می توان هر یک از دو شکل قرص زیرزبانی یا افشانه نیتروگلیسرین را برای درد قفسه سینه استفاده نمود، اما در افرادی که فشارخون پایین دارند افشانه ارجحیت دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_ICNS-6-3_006 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/809062/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، سید حبیب اله و کرمی زاده، رحیم و صادقی، تابنده و اسماعیلی، علی،1396،تاثیر قرص زیرزبانی و افشانه نیتروگلیسرین بر شدت درد و شاخص های فیزیولوژیک افراد دارای درد قفسه سینه،https://civilica.com/doc/809062
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، حسینی، سید حبیب اله؛ رحیم کرمی زاده و تابنده صادقی و علی اسماعیلی)
برای بار دوم به بعد: (1396، حسینی؛ کرمی زاده و صادقی و اسماعیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر تمرینات تنفسی برنامه ریزی شده براکسیژناسیون بیماران متعاقب جراحی پیوند عروق کرونر
- بررسی تاثیر بازآموزی ساکشن لوله داخل تراشه بر تغییرات اشباع اکسیژن خون و ضربان قلب بیماران بستری در بخش مراقبت ویژه
- بررسی مقایسه ای کیفیت زندگی دختران و پسران 7 تا 17 ساله مبتلا به آسم
- مقایسه نگرش دانشجویان پرستاری و پزشکی سال آخردر زمینه مراقبت معنوی از بیماران در دانشگاه علوم پزشکی ایران
- تاثیر آموزش چهره به چهره بر آگاهی، نگرش و باورهای بیماران سندرم کرونری حاد نسبت به بیماری قلبی: یک مطالعه مداخله ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.