آموزش عالی، صنعت و کارآفرینی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین همایش ملی کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: ENTREP01_276
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 482
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی منجیری

کارشناس ارشد رشته مدیریت دولتی گرایش تحول دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق

مریم پورزال

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه پیام نور مرکز ساری

چکیده

منابع انسانی، ثروت و سرمایه ی اصلی و اولیه هر سازمان؛ جامعه و یا هر کشوری را تشکیل می دهد. بهره وری سایر منابع اصلی در گرو تامین سرمایه انسانی بوده و این بدین مفهوم است که حسن تشخیص و به کارگیری کل سرمایه ها و منابع قابل تجدید و غیرقابل تجدید و کلا بهره برداری بهینه از منابع ملی در گرو بلوغ فکری، توان وسعت فکر، اطلاعات و کاردانی افراد آن مجموعه خواهد بود. بدین ترتیب می توان آموزش را مقدمه ای برای پیشرفت و کارایی یک ملت دانست. بطور کلی آموزش علاوه بر تغییرات مثبت رفتاری تاثیرات دیگری نیز در افزایش بهره وری و کارآیی ، تحرک اجتماعی،پیشرفت شغلی،گسترش خلاقیت و نوآوری دارد. انسان ها به عنوان مهمترین سرمایه سازمانی نیاز به آماده سازی و پرورش دارند که این آماده سازی با تقویت بینش ، دانش و مهارت های تخصصی تامین می گردد. این سرمایه ها منشاء هرگونه تحول و نوآوری هستند. انسان به عنوان یک موجود خلاق با تغییر پذیری و تحولات و توانایی های بی شمار باید تحت شرایط تعلیم و تربیتی قرار گیرد تا توانایی های خویش را از شکل بالقوه به بالفعل در آورد.امروزه اهمیت توسعه و نقش آن در پیشرفت و پیشبرد کشورها - بویژه کشورهاى در حال توسعه - بر هیچ کس پوشیده نبوده و به باورکارشناسان و دست اندرکاران امر، تحقق این مهم بیش از هر چیز، در گرو توسعه منابع انسانى است. به همین اعتبار، اولویت رشد و توسعه منابع انسانى بر سایر وجوه توسعه، امرى انکارناپذیر است. به دیگر سخن، توسعه منابع انسانى، عامل کلیدى و پیش شرط ضرورى براى دستیابى به توسعه پایدار مى باشد. از جمله مهمترین عامل هاى زمینه اى جهت توسعه منابع انسانى نیز آموزش وترویج بوده و سوال کلیدى مطرح نیز در مفهوم خود آموزش و ترویج و چگونگى آن نهفته است.

کلیدواژه ها

آموزش ، کار آفرینی ، آموزش عالی ، توسعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.