وضعیت اجتماعی زنان در دوره صفوی با تیکه بر دیدگاه سفرنامه نویسان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: فصلنامه جندی شاپور، دوره: 1، شماره: 3
- کد COI اختصاصی: JR_JONDI-1-3_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 541
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ ایران دوره اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
سفرنامه ها منابعی مهم برای شناخت تاریخ سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی یک جامعه هستند؛ از حمله مسایل مورد توجه سفرنامه نویسان، بررسی روابط اجتماعی در دوران یک جامعه است. زنان و بررسی وضعیت آنها نیز مورد توجه سفرنامه نهویسان بوده است. با توجه به منابعی که به صورت سفرنامه در دوران صفویه بر جای مانده اند اطلاعات مهمی در ارتباط با تاریخ اجتماعی و به خصوص زنان حرمسرا این دوره میتوان بدست آورد. در واقع هدف از این تحقیق بررسی وضعیت اجتماعی زنان در دوران صفویه با تکیه بر سفرنامه نویسان این دوره، در مسایلی چون: پوشش، سرگرمی ها، فعالیت های اقتصادی، زنان دربار در مقایسه با بقیه اقشار زنان جامعه می باشد این مقاله، پژوهش توصیفی تحلیلی و براساس منابع کتابخانه ای گردآوری شده است سوال اصلی تحقیق این است که وضعیت اجتماعی زنان در دوران صفویه چگونه بوده استکلیدواژه ها
زنان، صفویه، وضعیت اجتماعی، ازدواج، پوششمقالات مرتبط جدید
- آسیب شناسی تاریخ شفاهی دفاع مقدس
- روایتهای بیواسطه: بررسی قوت ها و کاستیهای تاریخ شفاهی در بازخوانی دفاع مقدس
- نقش تاریخنگاری تاریخ شفاهی در آیندهنگاری » تاریخ دفاع مقدس«
- نگرشی بر برخی آسیب های تدوین در خاطرات شفاهی جنگ با تکیه بر آثار منتشر شده در گیلان (۱۳۸۹-۱۴۰۲)
- نقد و بررسی کتاب «ایرانی ها آمدند» بر اساس استراتژی داده بنیاد
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.