سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ESPME04_858
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 268
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیرات آلودگی های ناشی از میکروپلاستیک ها در محیط های دریایی
چکیده مقاله:
میکروپلاستیک ها به عنوان آلاینده های نوظهور و کمتر شناخته شده، طی چند دهه اخیر مورد توجه محققین قرار گرفته است. این آلاینده به قطعات پلاستیکی با قطر کمتر از پنج میلی متر گفته می شود که می تواند از راه های مختلفی به محیط های دریایی وارد شده و سلامت محیط و جانداران را به خطر اندازد. نمونه برداری های انتخابی، توده ای و حجم کاهش یافته، سه استراتژی اصلی برای نمونه برداری میکروپلاستیک ها به شمار می روند. همچنین جداسازی بر حسب چگالی، فیلتراسیون، غربال گری و مرتب سازی بصری به عنوان چهار مرحله اصلی پردازش نمونه ها معرفی شده اند. تاثیر میکروپلاستیک ها، بر مهره داران و بی مهرگان دریایی، از طریق بلعیدن مستقیم قطعات پلاستیکی است که منجر به آسیب های داخلی در جانداران می شود. همچنین این آلاینده ها می توانند بر پراکنش گونه های خاصی از جانداران دریایی که از سطح این مواد به عنوان مکان هایی برای تخم گذاری استفاده می کنند اثرات سویی داشته باشند. با این حال، مهمترین اثر میکروپلاستیک ها در محیط های دریایی، جذب آلاینده های شیمیایی بر روی آن هاست که علاوه بر انتقال این آلاینده ها، پایداری محیطی این مواد را نیز افزایش می دهند. بنابراین می توان پایش مستمر و دایمی این مواد و کشف نقاط داغ آلودگی های آن ها را امری ضروری در مباحث محیط زیستی به شمار آورد.
کلیدواژه ها:
میکروپلاستیک، آلودگی، محیط های دریایی، جانداران دریایی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/800143/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بحری، علی و قایمی، حسنیه و عبدالهی، عزیز و کمالی، شهربانو،1396،تاثیرات آلودگی های ناشی از میکروپلاستیک ها در محیط های دریایی،چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/800143
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، بحری، علی؛ حسنیه قایمی و عزیز عبدالهی و شهربانو کمالی)
برای بار دوم به بعد: (1396، بحری؛ قایمی و عبدالهی و کمالی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پراکنش ذرات خاکستر و میکروپلاستیک ها درآب های سطحی سواحل جنوبی دریای خزر
- پراکنش میکروپلاستیک ها در رسوبات سواحل جنوبی دریای خزر
- مروری بر روش های تشخیص و حذف میکروپلاستیک ها در تصفیه خانه های فاضلاب
- مدیریت شناسایی و تفکیک پسماندهای صنعتی درپالایشگاه های گازی
- میکروپلاستیک و اثر آن بر موجودات دریازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.