سال انتشار: 1397
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مطالعات زبان، ادبیات و فرهنگ
کد COI مقاله: LLCSCONF01_099
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 597
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه شعر ملک الشعرای بهار و ایلیا ابوماضی
چکیده مقاله:
یکی از مشهورترین شاعران معاصر فارسی، محمد تقی بهار ملقب به ملک الشعراء است او که در تمامی زمینه های سیاسی، اجتماعی، ادبی، و عاطفی دستی توانا داشته است با شاعر معاصر عربی، ایلیا ابوماضی، مشابهت هایی دارد. جستار در وجوه اشتراک و افتراق زندگی و اندیشه ی این دو شاعر نامدار فارسی و عربی، پژوهشگر را بر آن داشت تا پژوهشی تکمیلی در این زمینه داشته باشد و بدین وسیله پژوهش خود را در حیطه ی اشعار اجتماعی این دو شاعر مختصر نماید. در ابتدا چنین می نمود که دو شاعر در زمینه های مختلف اجتماعی کاملا0 با یکدیگر مشابهت داشته باشند اما با تعمق بیشتر دریافتیم که در برخی از جوانب، ملک الشعراء با ابوماضی تفاوت هایی دارد. این دو شاعر در موضوعات کلی اجتماعی همچون فقر، بیچارگی، سوادآموزی، فرهنگ سازی، ارتباط اجتماعی، قضیه زن و پیشرفت یا پسرفت جامعه، با یکدیگر همخوانی دارند اما هر یک به نوبه ی خود به مسایل اجتماعی خاصی پرداختند که تنها مرتبط به جامعه و کشور خودشان می باشد. از آن جا که ملک الشعراء پارسی و ابوماضی عرب می باشد، پس طبیعی می نماید که مسایل اجتماعی اشعارشان نیز در برخی جوانب با یکدیگر تفاوت هایی داشته باشد؛ زیرا محیط سیاسی و اجتماعی آن دو با یکدیگر تفاوت هایی دارد. پژوهش حاضر بر آن است تا این اشتراکات و افتراقات را در درونمایه های اجتماعی اشعار این دو شاعر نامدار استخراج نماید.
کلیدواژه ها:
ادبیات تطبیقی، ایلیا ابوماضی، محمد تقی بهار، درونمایه اجتماعی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/799167/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عوض نژاد، زهرا و امیری، سیدمحمد،1397،مقایسه شعر ملک الشعرای بهار و ایلیا ابوماضی،کنفرانس بین المللی مطالعات زبان، ادبیات و فرهنگ،،،https://civilica.com/doc/799167
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، عوض نژاد، زهرا؛ سیدمحمد امیری)
برای بار دوم به بعد: (1397، عوض نژاد؛ امیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عوامل موثر بر ایمنی راه ها و راه کارهای افزایش ایمنی
- حقوق محیط زیست
- آشنایی با اقتصاد محیط زیست، ابزارها و شاخص ها
- ارائه راهکاری جهت بهبود نگهداری و تعمیر ابنیه فنی راه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جستاری تطبیقی در دو متن شاهنامه و بهمن نامه با تکیه بر میهن دوستی و آزادگی پهلوانان
- بررسی شیوه های نظر سنجی پادشاهان در شاهنامه فردوسی
- برّرسی تطبیقی اسکندر شاهنامه و ذوالقرنین در قرآن کریم
- سیمای تازیان در شاهنامه ؛ مروری بر اندیشه فراملی گرایی فردوسی
- مطالعة تطبیقی شخصیت زنان دو شاهنامه (نقد زن محور چند داستان از شاهنامة فردوسی و تطبیق آنها با شاهنامة ثعالبی)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.