سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نتایج پیاده سازی هموویژلانسدراستان قزوین

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 481
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ACPLMED14_022

تاریخ نمایه سازی: 20 آبان 1397

چکیده مقاله نتایج پیاده سازی هموویژلانسدراستان قزوین

مقدمه: در سال 1389 از مجموع 12 بیمارستان دولتی و خصوصی استان قزوین، دو بیمارستان بزرگ وپر مصرف جهت شرکتدر طرح هموویژلانس انتخاب شدند. یکی از بیمارستان ها مرکز داخلی (بوعلی سینابا 250 تخت فعال) و مرکز دوم جراحی(شهید رجایی با 240 تخت فعال) بود.روش اجرا: آموزش بیمارستان های بوعلی سینا وشهید رجایی از تیر ماه 1389 آغاز شد. در 8 جلسه آموزشی ویژه پرستاران(هر بیمارستان 4 جلسه) جمعا 367 نفر آموزش دیده و بعد از برگزاری Post test گواهینامه دریافت نمودند. طی 4 جلسه آموزشی (هر بیمارستان 2 جلسه) جمعا 43 نفر از پزشکان آموزش های مربوط به هموویژلانس را دریافت نمودند و پزشکانسرگروه نیز مشخص شدند. آموزش های مربوط به پرسنل بانک خون در 4 جلسه آموزشی برای 12 نفر در آزمایشگاهسرولوژی انتقال خون ارایه داده شد. آموزش های ارایه شده توسط 4 نفر از مدرسین آموزش دیده انتقال خون و مطابق بااسلایدهای ارسالی از طرف واحد هموویژلانس ستاد مرکزی صورت گرفت. با استفاده از چک لیست نحوه استقرار سیستمهموویژلانس قبل از آموزش و 6 ماه بعد از ارایه آموزش ها میزان اثر بخشی کلاس های برگزار شده ارزیابی شد. این چکلیست در 4 بخشپرمصرف این مراکز تکمیل شدند.نتایج: میانگین و انحراف معیار نمره اخذ شده قبل از آموزش و 6 ماه بعد از ارایه آموزش ها در بیمارستان بوعلی به ترتیب (2/8±64/5) و (2/4±84/1) و دبیرستان شهید رجایی (4/6±65/8) و (4/2±82/5) بود. تا پایان تیرماه 1391 ازبیمارستان بوعلی سینا 29 عارضه و از بیمارستان شهیدرجایی 12 عارضه گزارش شده است.همچنین درجریان برگزاری سومینسمینار کشوری هموویژلانس وآزمایشات سازگاری دربانک خون دربهمن ماه 1390 بیمارستان شهیدرجایی لوح نقره ای وبیمارستان بوعلی لوح برنز دریافت نمودند.نتیجه گیری: به نظر می رسد برگزاری کارگاه های آموزشی می تواند منجر به افزایش قابل ملاحظه اطلاعات و میزان همکاریافراد مرتبط با موضوع هموویژلانس گردد.

کلیدواژه های نتایج پیاده سازی هموویژلانسدراستان قزوین:

نویسندگان مقاله نتایج پیاده سازی هموویژلانسدراستان قزوین

سیامک اسدی

اداره کل انتقال خون قزوین، قزوین ، ایران

مهرنوش احمدی

اداره کل انتقال خون قزوین، قزوین ، ایران

عباس غلامی

دانشکده علوم پزشکی قزوین ، قزوین ، ایران

مقاله فارسی "نتایج پیاده سازی هموویژلانسدراستان قزوین" توسط سیامک اسدی، اداره کل انتقال خون قزوین، قزوین ، ایران؛ مهرنوش احمدی، اداره کل انتقال خون قزوین، قزوین ، ایران؛ عباس غلامی، دانشکده علوم پزشکی قزوین ، قزوین ، ایران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین همایش سالانه انجمن علمی آسیب شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیاده سازی، هموویژلانس، بیمارستان آموزشی هستند. این مقاله در تاریخ 20 آبان 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 481 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: در سال 1389 از مجموع 12 بیمارستان دولتی و خصوصی استان قزوین، دو بیمارستان بزرگ وپر مصرف جهت شرکتدر طرح هموویژلانس انتخاب شدند. یکی از بیمارستان ها مرکز داخلی (بوعلی سینابا 250 تخت فعال) و مرکز دوم جراحی(شهید رجایی با 240 تخت فعال) بود.روش اجرا: آموزش بیمارستان های بوعلی سینا وشهید رجایی از تیر ماه 1389 آغاز شد. در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بیمارستان طبقه بندی شده است.