تاثیر مهارت های ارتباطی کارآفرینانه مدیران کسب وکارهای ورزشی بر افزایش رضایت مشتریان دانشجو (مطالعه موردی: باشگاه های ورزشی شهر کرج)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دوفصلنامه پژوهش در ورزش تربیتی، دوره: 4، شماره: 10
  • کد COI اختصاصی: JR_RES-4-10_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 361
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضامحمد کاظمی

دانشیار، دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران

محمدحسین قربانی قهفرخی

استادیار، پژوهشگاه تربیتبدنی و علوم ورزشی

مجتبی رجبی کیا

کارشناس ارشد، دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر، بررسی تاثیر مهارت های ارتباطی کارآفرینانه مدیران باشگاه های ورزشی بر افزایش رضایتمشتریان دانشجو بوده است. جامعه آماری پژوهش در بخش کیفی شامل خبرگان و متخصصان دانشگاهی و مدیرانباشگاه های ورزشی، و در بخش کمی شامل مشتریان دانشجوی باشگاه های ورزشی دانشگاهی و غیر دانشگاهی شهرکرج بوده است (n=173). برای اطمینان از پایایی پرسشنامه، از سه معیار ضرایب بارهای عاملی، آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی استفاده شده است. برای بررسی روایی نیز از روایی همگرا و روایی صوری استفاده شده است. همچنین،در بررسی رابطه بین متغیرها و تجزیه و تحلیل داده ها از روش حداقل مربعات جزیی و نرم افزار اسمارت پی ال اساستفاده شده است. یافته های این پژوهش نشان داد که مهارت های کلامی، مهارت گوشدادن، مهارت اجتماعی، مهارتهمدلی، مهارت حمایتگری، مهارت بازخورد گرفتن و مهارت مثبتگرایی مدیران، بر رضایت مشتریان دانشجو تاثیرمثبت و معنی دار دارد (t> 1/96) و مهارت های نفوذ آرمانی، تحریک خردمندانه، خودنظمی و خودگشودگی بر رضایت دانشجویان تاثیر معنی داری نداشته است (t< 1/96). در این پژوهش، مهمترین مهارت های ارتباطی کارآفرینانه مدیرانباشگاه های ورزشی در راستای توسعه رضایت مشتریان دانشجو، در قالب یک مدل، استاندارد شده است و در قالب سهدسته مهارت شخصی (مثبت گرایی و بازخورد)، تعاملی (مهارت های اجتماعی، گوش دادن و کلامی) و رهبری(حمایت گری و همدلی) شناسایی و دسته بندی شده و مدیران باشگاه های ورزشی می توانند از آن به عنوان یک مدل مبنابهره برداری کنند.

کلیدواژه ها

مهارت های ارتباطی کارآفرینانه، رضایت مشتریان، باشگاه های ورزشی، دانشجو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.