طراحی و تدوین راهبرد توسعه ورزش دانشجویی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دوفصلنامه پژوهش در ورزش تربیتی، دوره: 2، شماره: 5
  • کد COI اختصاصی: JR_RES-2-5_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 755
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی گودرزی

دانشجوی دکتری دانشگاه تهران

ابوالفضل فراهانی

استاد دانشگاه پیام نور

محمود گودرزی

استاد دانشگاه تهران

چکیده

هدف از انجام این پژوهش، طراحی و تدوین راهبرد توسعه ورزش دانشجویی اداره کل تربیتبدنی دانشگاه پیام نور بود. نمونه آماری این پژوهش را 23 نفر از مدیران کل اسبق و کنونیاداره کل تربیت بدنی، کارشناسان ، اعضای هیات علمی و دانشجویان مقطع دکتری مدیریتورزشی دانشگاه پیام نور که در زمینه فعالیتها و مشاغل ورزشی دانشگاه نقش و تجربه کافیداشته اند تشکیل می دهند. ابزار جمع آوری داده ها ، پرسشنامه محقق سا خته ای بود کهروایی آن توسط چند تن از اساتید صاحب نظر و پایایی آن از روش آلفای کرو نباخ (α=0/91)تایید شده بود. داده های پژوهش با استفاده از آمار توصیفی و آزمون مقایسه میانگین ها وآزمون فریدمن، تجزیه و تحلیل شد. یافته های پژوهش نشان داد در دانشگاه پیام نور باجمعیت دانشجویی 1،040،000 نفری، کمتر از 1% دانشجویان در ورزش دانشجویی ،مشارکتدارند. با این حال داشتن مراکز آموزشی متعدد رشته تربیت بدنی، جمعیت کثیر دانشجوییدر دامنه های سنی متفاوت، بالاترین گستره پوششی مراکز دانشگاهی در سراسر کشور ، ونیز بیشترین بودجه خارج از شمول ، باعث شده است، جایگاه ورزش دانشجویی اداره کلتربیت بدنی دانشگاه پیام نور در موقعیت SO قرار گیرد که در همین راستا،می توان با استفاده از راهبردهای توسعه ورزش دانشجویی تدوین شده بر پایه تحلیل اطلاعات بدست آمده، به مسیولان و مدیران ورزش دانشگاه پیام نور کمک نمود،تا ضعف ها را رفع نموده و ازقوت ها در جهت به حداکثر رساندن فرصت ها استفاده نمایند.

کلیدواژه ها

راهبرد توسعه ، ورزش دانشجویی ، دانشگاه پیام نور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.