سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: JR_JPSR-2-1_006
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 180
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر حرکت درمانی بر اساس ایجاد محدودیت بر تقارن پارامترهای زمانی- مکانی راه رفتن در بیماران همی پارزی
چکیده مقاله:
هدف: اختلالات تعادلی و راه رفتن از جمله عوارض حرکتی شایع به دنبال سکته مغزی می باشند. نتایج تحقیقات نشان می دهند که روش های متداول فیزیوتراپی قادر نیستند بطور موثری این اختلالات را درمان نمایند، بنابراین لزوم انجام بررسی های گسترده تر در مورد شناخت علل این عوارض و ارایه راهکارهای درمانی موثر ضروری به نظر می رسد. با توجه به نتایج موثر حرکت درمانی بر اساس ایجاد محدودیت در درمان اختلالات حرکتی اندام فوقانی بیماران همی پارزی، در این پژوهش هدف آن است که تاثیر حرکت درمانی بر اساس ایجاد محدودیت بر تقارن پارامترهای زمانی مکانی و سرعت راه رفتن در بیماران همی پارزی مورد بررسی قرار گیرد. روش بررسی: در این بررسی از نوع کارآزمایی بالینی شبه تجربی، 30 نفر بیمار مبتلا به همی پارزی با دامنه سنی 40-60 سال شرکت نمودند. بیماران بطور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول به روش حرکت درمانی براساس ایجاد محدودیت و گروه دوم به روش حرکت درمانی انبوه، بمدت 3 هفته تحت درمان قرار گرفتند. ارزیابی های آزمایشگاهی بیماران شامل اندازه گیری سرعت سیکل راه رفتن و تقارن پارامترهای زمانی- مکانی راه رفتن (تقارن طول گام ها، تقارن زمان های فاز ایستا و نوسانی و تقارن زمانی کلی( بودند که قبل و پس از دوره درمان ثبت و مورد مقایسه قرار گرفتند. به علاوه میزان عدم تقارن در تحمل وزن نیز از یافته ها: سرعت سیکل راه رفتن در هر دو گروه افزایش نشان داد P=0/01 و P=0/03 در گروه اول قرینگی طول قدم ها افزایش معنی دار نشان داد P=0/02 ضمنا، غیر قرینگی زمانی فاز نوسانی و غیرقرینگی زمانی کلی کاهش معنی دار نشان دادند. P=0/01 در گروه دوم، تنها غیر قرینگی زمانی فاز نوسانی کاهش معنی دار نشان داد P=0/02 بحث و نتیجه گیری : فیزیوتراپی به روش حرکت درمانی بر اساس ایجاد محدودیت با غلبه بر پدیده یادگیری در عدم استفاده و با اصلاح نقص در ارسال پیامهای حسی به سمت مراکز کنترل کننده حرکت، قادرست به نحو موثرتری در بهبود تقارن پارامترهای زمانی- مکانی راه رفتن، عمل کند طریق صفحه نیروی دوگانه مورد ارزیابی قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JPSR-2-1_006 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/791089/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیخ، مانیا و حسینی، حسین اصغر و بحر پیما، فرید و ابراهیمی، اسماعیل،1392،بررسی تاثیر حرکت درمانی بر اساس ایجاد محدودیت بر تقارن پارامترهای زمانی- مکانی راه رفتن در بیماران همی پارزی،https://civilica.com/doc/791089
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، شیخ، مانیا؛ حسین اصغر حسینی و فرید بحر پیما و اسماعیل ابراهیمی)
برای بار دوم به بعد: (1392، شیخ؛ حسینی و بحر پیما و ابراهیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه عملکرد و قدرت اندام فوقانی زنان والیبالیست نیمه حرفه ای با و بدون آسیب شانه
- بررسی اپیدمیولوژیک سقوط از اسب و مصدومیت های چابکسواران ایرانی1394-1387
- مقایسه سطح هموسیتئینوریسک فاکتورهای قلبی عروقی در مردان سالمندکوه پیماباهمسالان غیرورزشکار
- بررسی اعتبار تخمینی Vo2max بر اساس فرمول در زنان سالم غیر ورزشکار
- MULTIMODAL IMPACT OF ACUPUNCTURE, EXERCISE THERAPY, AND CONCURRENT FUNCTIONAL ELECTRICAL STIMULATION ON OSTEOARTHRITIS OF THE KNEE: A CASE REPORT
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.