سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: JR_JEMR-4-13_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 256
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 26 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استخراج منحنی بوریج ( بیکاری – فرصت شغلی U-V) در ایران
چکیده مقاله:
منحنی بوریج _ نمودار پراکندگی از نرخ بیکاری در مقابل نرخ فرصت های شغلی _ بازگوکننده موقعیت بازار کار یک کشور است. نقطه شروع استخراج منحنی بوریج، تابع تطبیق بین افراد بیکار و فرصت های شغلی است. در این مقاله به منظور استخراج تابع تطبیق از داده های استانی سال های 1372-87 و برای برآورد منحنی بوریج از داده های استانی سال های 1384-87 استفاده شده است. نتایج برآورد تابع تطبیق کشور حاکی از این است که تعداد افراد در جستجوی شغل و موجودی فرصت های شغلی با تعداد تطبیق های موفق شغلی رابطه مثبت و معنی داری دارند، همچنین کشش تابع تطبیق نسبت به تعداد افراد در جستجوی شغل و تعداد فرصت های شغلی به ترتیب معادل با 0/24 و 0/79 برآورد شده است. در خصوص برآورد منحنی بوریج، رابطه بین فرصت های شغلی و نرخ بیکاری منفی، منحنی بوریج محدب است، هرچند این رابطه تقریبا ضعیفی است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JEMR-4-13_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/790356/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقری، سیما و طایی، حسن و بهرامی، جاوید،1392،استخراج منحنی بوریج ( بیکاری – فرصت شغلی U-V) در ایران،https://civilica.com/doc/790356
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، باقری، سیما؛ حسن طایی و جاوید بهرامی)
برای بار دوم به بعد: (1392، باقری؛ طایی و بهرامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- A Study on the effect of Cultural Intelligence on Job Performance of the West Azerbaijan Power Distribution Company’s Staffs
- بازاریابی تیمی در پیشرفت استارتاپ
- بررسی امکان سنجی و استقرار روش سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت ABC در شرکت گاز استان ایلام
- بررسی قدرت ریسک نزولی سهام و رابطه حسابداران و ارباب رجوع در شرکت های حضوریافته در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی راهکار های انتخاب حسابرس با استفاده از شاخص های کیفی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه توسعه محدوده منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح ایجاد مناطق ویژه اقتصادی براساس قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: ماده «طرح استفساریه بند «ج» ماده (۱۱۲) قانون برنامه ششم توسعه
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۲۸ . بخش مدیریت و توسعه روستایی و عشایری)
- بازنگری در نظام مدیریت و سیاستگذاری توسعه روستایی، مبتنی بر ویژگی ها و تجارب جهاد سازندگی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.