سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ISCCDCE04_075
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 109
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی چالش های فراروی استفاده از آفت کش ها
چکیده مقاله:
آفت کش ها به طور وسیع برای محافظت گیاهان در مقابل آفات و بیماریها مورد استفاده قرارمی گیرند ودر سیستم های کشاورزی پیشرفته مصرف آفت کش غیرقابل اجتناب است. براساس اطلاعات موجود قسمت زیادی از آفت کش ها در زمان و یا پس ازمصرف به هدف موردنظر نرسیده و بقایای آن ها وارد بخشهای مختلف محیط می شوند. بقایای آفت کش ها درمحیط می تواند اثرات جانبی زیادی را بر سلامتی موجودات زنده دراکوسیستم های مختلف و همچنین پس از ورود به زنجیره های غذایی، سلامتی موجودات زنده دراکوسیستم های مختلف را تحت تاثیر قراردهد. اخیرا با شناخت اختلال آفت کش ها در سیستم های هورمونی و غده درون ریز مهره داران نگرانی در مورداثرات جانبی آفت کش ها تشدید یافته است. فرایندهای مختلفی ازجمله تجزیه زیستی وغیرزیستی، رونشست و هر یک ازاین فرایندها بسته به خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آفت کش ها و شرایط اقلیمی، متفاوت است. روش تحقیق در این پژوهش تحلیلی- توصیفی با کمک منابع کتابخانه ای و مقالات مربوطه در این زمینه، که در نتیجه تاثیر آفت کش ها در زمینه های انسانی، جانوران، گیاهان، خاک و غیره را مورد بررسی قرار داده ایم.
کلیدواژه ها:
آفت كش ، چالش هاي آن، موارد استفاده، تاثير زيست محيطي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/788179/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسلامی، مسعود و یوسف نیا، حسین و بزم آرا، مژگان،1393،بررسی چالش های فراروی استفاده از آفت کش ها،چهارمین کنفرانس بین المللی چالش های زیست محیطی و گاهشناسی درختی،ساری،،،https://civilica.com/doc/788179
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، اسلامی، مسعود؛ حسین یوسف نیا و مژگان بزم آرا)
برای بار دوم به بعد: (1393، اسلامی؛ یوسف نیا و بزم آرا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جرم انگاری و ضمانت اجرایی قانون حفاظت از خاک در کانادا و چین و ایران
- اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک
- ارزیابی رشد هتروتروفیک گیاهچه (نمو گیاهچه) ارقام گندم در پاسخ به تنش غرقابی
- بهینه سازی فاکتورهای مؤثر در تولید pericyclivine و vindorosine از اندام هوایی گیاه پروانش (Catharanthus roseus) به روش سطح پاسخ (RSM)
- ارزیابی ژنوتیپ های مختلف گندم نان پاییزه از نظر عملکرد در شرایط نرمال و تنش رطوبتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.