سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ARCHITECTUREUR02_227
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 152
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی انرژی اتصالات فولادی با ورق های بالاسری و زیرسری تحت بارگذاری انفجاری
چکیده مقاله:
امروزه با بالا گرفتن ناآرامیها در برخی کشورها و با توجه به گسترش حملات تروریستی و پیشرفت تکنولوژی انفجار، مطالعات بیشتری برروی ساختمانها و پاسخ سازه ها دربرابر انفجار صورت گرفته است، به همین منظور، بسیاری از ساختمانهای دولتی و بزرگ نیازمند طراحی جهت مقابله با بارهای انفجاری میباشند. یکی از مهمترین اعضای سازهای که عملکرد کلی سازه را به شدت تحت تاثیر قرار میدهند، اتصالات تیر به ستون هستند. عملکرد نامطلوب و خرابی این عضوها میتواند باعث آسیب موضعی و در گام بعد بروز خرابی پیش رونده در سازه و فروریزی آن گردد. لذا ضروری است تا رفتار و مقاومت نهایی اتصالات تحت بارگذاریهای انفجاری مورد بررسی قرار گیرد. هدف اصلی در این پژوهش، بررسی رفتار غیرخطی اتصالات با ورقهای روسری و زیرسری در برابر بارهای انفجار و بررسی تاثیر پارامترهای هندسی اجزاء آن میباشد. بهدلیل فراهم نبودن امکانات آزمایشگاهی مناسب، از روش شبیهسازی با نرمافزار جزءمحدود استفاده شده است. بدین صورت که ابتدا با انتخاب مقاله مناسب و معتبر، نمونه با نرمافزار جزءمحدود آباکوس شبیهسازی شده و پس از راستی آزمایی، با تغییر پارامترهای هندسی مدل، نتایج مورد ارزیابی قرار گرفت. در این پژوهش اتصال با ورق روسری و زیر سری در دو حالت شکل پذیری معمولی و متوسط برای یک قاب هشت طبقه مدلسازی و تحت بارگذاری انفجار قرار گرفت، سپس با توجه به نتایج، اثر افزایش 20 و 40 درصدی طول و ضخامت ورقهای اتصال بر رفتار قاب ارزیابی شد. در پایان مقایسه ای بین نمونه ها و اتصالات TA و Side Plate مقاله مرجع صورت پذیرفت.
کلیدواژه ها:
اتصال با ورق هاي روسري و زيرسري، انفجار، مدل سازي عددي، آباكوس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/785426/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلطانی، احمد و کاظمی، سیدمرتضی،1397،بررسی انرژی اتصالات فولادی با ورق های بالاسری و زیرسری تحت بارگذاری انفجاری،دومین کنفرانس ملی مهندسی عمران،معماری با تاکید بر اشتغال زایی در صنعت ساختمان،قرچک،،،https://civilica.com/doc/785426
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، سلطانی، احمد؛ سیدمرتضی کاظمی)
برای بار دوم به بعد: (1397، سلطانی؛ کاظمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- مدلسازی عددی جریان و انتقال حرارت نانوسیالات در پوسته مبدلهای لوله دایروی با دو آرایش خطی و تناوبی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- تاثیر استفاده مدیران از سیستم های اطلاعات مدیریت بر تصمیمات سازمانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.