کاربرد فناوری های نوین در آموزش زبان و ادبیات فارسی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی زبان و ادبیات فارسی
- کد COI اختصاصی: ADABICONF01_131
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3130
نویسندگان
چکیده
در حال حاضر، فناوری اطلاعات جزءاجتناب ناپذیر جهان معاصر شده است و به کارگیری این فناوری در سراسر جهان به شکل قابل ملاحظه ای گسترش یافته ودر کشورهای درحال توسعه، این تکنولوژی برای پروژه های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. در ایران نیز فناوری به عنوان عاملی آموزشی و برقرار کننده ارتباط و انتقال اطلاعات، نقش فزاینده ای در مدارس و مراکز آموزشی ایفا می کند. با این حال در اغلب مراکز آموزشی نقش فناوری نادیده گرفته شده است و زمانی که سخن از آموزش با استفاده از فناوری های روز دنیا به میان می آید، بیشتر مدرسان نسبت به دانش آموزان خود مهارت و دانش کمتری در زمینه استفاده از رایانه و ا ینترنت دارند. از آنجایی که زبان، مهمترین ابزار ارتباطی انسان است و به صورت های گوناگون تجلی می یابد، آموزش زبان و ا دبیات هر کشوری نیازمند شیوه ای موثر و کارآمد می باشد. همانطور که یکی از دروس اصلی در مدارس کشور، زبان و ادبیات فارسی است، در این راستا، تحولاتی در زمینه آموزشی باید صورت گیرد. استفاده از فناوریهای نوین آموزشی در امر آموزش می تواند در آموزش هرچه بهتر و علمی تر زبان و ادب فارسی کارساز باشد.کلیدواژه ها
فناوری های نوین، آموزش زبان و ادبیات فارسی، مدرسه، تکنولوژی آموزشیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.