سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: SECM02_353
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 594
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل و ارزیابی مدیریت ریسک معادن شن و ماسه براساس شاخص های توسعه پایدار با رویکرد AHP فازی (مورد مطالعه: معادن شن و ماسه استان قزوین)
چکیده مقاله:
یکی از مشخصه های توسعه اقتصادی هر کشور، صنایع معدنی و مهندسی آن است و موفقیت در این زمینه مستلزم ایجاد مدیریت قدرتمند و سیستماتیک در آن می باشد. امروزه مسایل متنوعی در امر مدیریت دخیل هستند. مسایل مرتبط با توسعه پایدار در سالیان اخیر نقش بسزایی در انواع مدیریت در سطوح مختلف را داراست. از سوی دیگر مدیریت ریسک بخش جدایی ناپذیر در مدیریت، به خصوص مدیریت معادن می باشد زیرا با توجه به شرایط موجود، این صنعت همواره با ریسکهایی مواجه است. هدف این تحقیق تحلیل و ارزیابی مدیریت ریسک معادن شن و ماسه با رویکرد AHP فازی بر اساس شاخص های توسعه پایدار می باشد. در این تحقیق ریسک های مرتبط با شاخصهای توسعه پایدار از طریق بررسی اسناد و مدارک و مرور پیشینه تحقیق شناسایی گردیده است؛ که شامل 21 ریسک در قالب 4 شاخص توسعه پایدار شامل شاخص های اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی و فنی و تکنولوژی می باشند. جامعه آماری این تحقیق 16 معدن شن و ماسه موجود در سطح استان قزوین می باشد که 15 معدن به عنوان نمونه انتخاب گردیده و با توزیع پرسشنامه میان صاحبان و کارشناسان این معادن نظرات آن ها در خصوص رتبه بندی ریسک ها استخراج گردیده است. پرسشنامه ها با استفاده از روش سلسله مراتبی فازی و با کمک کدنویسی در نرم افزار متلب مورد تحلیل قرار گرفت و نتایج حاصل نشان دهنده آن است که شاخص زیست محیطی در رتبه اول قرار داشته و به ترتیب شاخص های اقتصادی، فنی و تکنولوژی و در آخر شاخص اجتماعی از اهمیت بیشتری در معادن شن و ماسه برخوردارند. در پایان، الگوی کاربردی ریسک در معادن شن و ماسه ارایه گردیده است که بیانگر اولویت بندی 21 ریسک بررسی شده می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SECM02_353 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/777205/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیدوار، مجتبی و شمس کیا، ناصر و قاسمیان چورکلایه، جابر،1396،تحلیل و ارزیابی مدیریت ریسک معادن شن و ماسه براساس شاخص های توسعه پایدار با رویکرد AHP فازی (مورد مطالعه: معادن شن و ماسه استان قزوین)،دومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت)،تهران،https://civilica.com/doc/777205
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، امیدوار، مجتبی؛ ناصر شمس کیا و جابر قاسمیان چورکلایه)
برای بار دوم به بعد: (1396، امیدوار؛ شمس کیا و قاسمیان چورکلایه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر مفهوم جنگ سایبری و برخی تکنیک های آن
- امنیت سایبری، تهدیدها و اثرات آن بر امنیت ملی
- نقش حفاظت اطلاعات یگان های نظامی در پیشگیری از جرایم سایبری در محیط نظامی
- نقش اصول پدافند غیر عامل در رفع تهدیدات سایبری و تاثیر آن بر امنیت ملی
- تحلیل تهدیدات تروریستی و امنیت زیرساخت های حیاتی شهر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- توسعه ی پایدار شهری با تکیه بر مفهوم شهر اسفنجی و مطالعه ی تخصصی روسازی با بتن متخلخل در شهر اسفنجی
- بهره گیری از مدل سازی اطلاعات ساختمان به منظور افزایش راندمان پیمانکاران
- ارائه مدلی مبتنی بر شبیه سازی و بهینه سازی جهت برنامه ریزی پایدار ساخت پروژه های خطی
- Compressive strength of slag-based geopolymer concrete containing natural pozzolan
- Establishment of the Green Geotechnology Laboratory at Sharif University of Technology
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی موانع موفقیت کامل اجرای پروژه های عمرانی شرکت آب منطقه ای استان آذربایجان غربی
- بررسی دوام تیرهای بتنی مسلح تحت بارگذاری در محیط خلیج فارس و شبیه سازی با روشهای تسریع شده در آزمایشگاه
- آیین نامه پیشنهادی طراحی سازهای ساختمان های چوبی
- راهنمای پیشگیری و تعمیر خرابی های ناشی از آبشستگی در پل ها
- روش بازرسی اجزای پل های بتنی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.