مقایسه تاثیر فیلرهای سنتی و نانومواد بر خواص مکانیکی و دوام مخلوط آسفالت گرم

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی راه وترابری
  • کد COI اختصاصی: NCHTE01_166
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 412
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید حسین سرمست درگاهی

دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری، دانشکده فنی، دانشگاه گیلان

مهیار عربانی

استاد، دانشکده فنی، دانشگاه گیلان

غلام حسین حامدی

استادیار، دانشکده فنی، دانشگاه گیلان

چکیده

در این پژوهش به بررسی تاثیر دو نوع فیلر سیمان و نانوسیلیس در دو درصد مختلف به عنوان جایگزین بخشی از فیلر اصلی در نمونه های مخلوط آسفالتی ساخته شده با دو نوع سنگدانه سنگ آهک و گرانیت پرداخته شده است. آزمایش های مدول برجهندگی برای تعیین عملکرد مقاومتی در برابر بارگذاری و نسبت مقاومت کششی غیرمستقیم برای تعیین حساسیت رطوبتی مخلوط های آسفالتی انجام شده است. نتایج آزمایش های مدول برجهندگی نیز نشان می دهد که استفاده از نانوسیلیس و سیمان به نحو مطلوبی توانسته اند مدول برجهندگی نمونه های حاوی این دو نوع از فیلر را بهبود دهند. افزایش در نمونه های حاوی نانوسیلیس در بهبود مدول برجهندگی بسیار چشمگیر است. همچنین، بررسی های انجام شده براساس نسبت مقاومت کششی غیرمستقیم نشان می دهد هر دو نوع فیلر جایگزین، مخصصوصا سیمان، به نحو مناسبی توانسته اند مقاومت مخلوط های آسفالتی در برابر خرابی رطوبتی را بهبود دهند.

کلیدواژه ها

مخلوط آسفالت گرم، فیلر، نانومواد، خرابی رطوبتی، مدول برجهندگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.