سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: SCCMRC05_092
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 292
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه طرح اختلاط و بررسی اثر افزودن نانو تیتانیوم و نانو سیلیس در مقاومت فشاری بتن خود تراکم (مطالعه موردی: مصالح مصرفی موجود در شهر شهربابک)
چکیده مقاله:
بتن خودتراکم بتنی است که بدون نیاز به ویبره کردن تحت اثر وزن خود تراکم می شود. مزیت های این بتن، جایگیری آسان در اعضای سازه ای، کاهش سر و صدا در هنگام بتن ریزی، کاهش هزینه ها از جمله هزینه وسایل مورد استفاده و هزینه کارگر، ... می باشد. با توجه به جدید بودن علم نانوتکنولوژی در این تحقیق به معرفی مواد نانوساختار و نیز بیان مزایای استفاده از این مواد در صنعت ساختمان سازی پرداخته می شود. اضافه کردن نانوسیلیس و نانوتیتانیوم به مواد اصلی تشکیل دهنده بتن و طراحی آن با نسبت های مختلف نانوسیلیس- نانوتیتانیوم منجر به ایجاد بتن با عملکرد و خصوصیاتی متفاوت با بتن معمولی خواهد شد.در این تحقیق، ابتدا با سعی خطا حدود 36 طرح اولیه ساخته شده است و در آنها پارامترهایی از قبیل شکل ظاهری، آزمایش های کارایی (جریان اسلامپ، جعبه و قیف) اندازه گیری گردیده است و سپس بر اساس معیارهای جهانی، 9 طرح قابل قبول از بین آنها انتخاب شده است و به عنوان طرح های منتخب، بتن ریزی شده و خصوصیات مکانیکی متفاوتی از بتن سخت شده از جمله مقاومت فشاری در سنین 3 ، 7 ، 28 و 90 روزه مورد بررسی قرار گرفته است. از نتایج آزمایشات، تاثیر قابل ملاحظه نانوسیلیس و نانوتیتانیوم با درصدهای مشخص نسبت به سیمان مصرفی بر خصوصیات مکانیکی بتن مشاهده گردید. همچنین مشخص شدف بکارگیری نانوسیلیس در بتن خود تراکم در همه درصدهای استفاده شده، مقاومت فشاری بتن را افزایش نمی دهد باعث کاهش مقاومت نیز می شود و تنها با بکارگیری 1/5 و 2/5 درصد نانوسیلیس بجای سیمان مصرفی مقاومت را افزایش می دهد. استفاده از نانو تیتانیوم در همه درصدهای استفاده شده با اینکه باعث افزایش شکل پذیری و کارایی بتن می شود اما باعث کاهش مقاومت فشاری بتن خودتراکم نیز می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCMRC05_092 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/767511/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ترکمنی، احمد و کاربخش راوری، علی،1396،ارایه طرح اختلاط و بررسی اثر افزودن نانو تیتانیوم و نانو سیلیس در مقاومت فشاری بتن خود تراکم (مطالعه موردی: مصالح مصرفی موجود در شهر شهربابک)،پنجمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی،تهران،https://civilica.com/doc/767511
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ترکمنی، احمد؛ علی کاربخش راوری)
برای بار دوم به بعد: (1396، ترکمنی؛ کاربخش راوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مقاومت اجزا بتنی در برابر حریق
- تاثیر نانو مواد بر خواص مکانیکی بتن پودری واکنش پذیر
- اثر آتش بر مشخصات بتن
- بررسی روشهای کنترل حرارت در بتن ریزیهای حجیم
- بررسی ضرورت استفاده از آزمایش تعیین میزان مقاومت برشی بند ملات و شرایط اعتماد به نتایج آن،در بهسازی لرزه ای ساختمان های موجود
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه ی عملکرد لرزه ای سامانه های ترکیبی جداساز پایه تحت اثر زلزله های دور از گسل و زلزله های ضربه گونه ی نزدیک گسل
- مد لسازی عددی ورق فولادی مجهز به الیاف تقویت شده در برابر انفجار
- بررسی و شبیه سازی اثر انفجار مقدار مشخصی ماده ی منفجره بر فضای داخلی ساختمان
- ارزیابی و شناسایی وضعیت پدافند غیر عامل در ساختمان های اداری ؛مطالعه موردی ساختمان مجلس شورای اسلامی ایران
- تحلیل المان محدود تیرهای بتن مسلح با دهانه تقویت شده با استفاده از FRP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی دوام تیرهای بتنی مسلح تحت بارگذاری در محیط خلیج فارس و شبیه سازی با روشهای تسریع شده در آزمایشگاه
- آیین نامه پیشنهادی طراحی سازهای ساختمان های چوبی
- راهنمای پیشگیری و تعمیر خرابی های ناشی از آبشستگی در پل ها
- روش بازرسی اجزای پل های بتنی
- بررسی تجربی مهاربندهای ضربدری متشکل از مقاطع فولادی نازک سرد نورد شده تحت اثر بارهای سیکلیک و بهبود رفتار آنها با استفاده از فولاد نرم
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.