سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MOTAHARCONF01_043
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 638
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بر بهبود HSE بررسی نتایج پیاده سازی سیستم مدیریت رضایتمندی کارکنان (مطالعه موردی شرکت آوین کویر)
چکیده مقاله:
پرداختن به سلامتی کارکنان و رسیدگی به مسایل رفاهی و آسایش و بکارگیری راهکارهایی درجهت تطبیق وضعیت کار با شرایط جسمی، روانی امروزه به عنوان یک امتیاز محسوب نگردیدهبلکه یک وظیفه را تداعی می نماید و هر اندازه درصد رسیدگی به سلامت کارکنان بالاتر باشد،تاثیرگذاری بر روند رشد و توسعه سازما نها و جامعه بیشتر خواهد. بر اساس مطالعات صورتگرفته 50 % حوادث کاری در اثر عدم وجود یک سیستم مدیریت ایمنی کارا پدید آمدهاست. استقرار سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای و مدیریت زیست محیطی باید بهوسیله سرپرستان و مدیریت ارشد سازمان ایجاد، راه اندازی و نگهداری گردد.پژوهش حاضر به منظور بررسی نقش استقرار مدیریت HSE در افزایش رضایت شغلی کارکنان کلیه شعب شرکت آوین کویر انجام شد.تکنیک یا ابزار این پژوهش، روش پیمایش می باشد. در این تحقیق از دو پرسشنامه رضایت شغلی اسپکتور (2002) و پرسشنامه محقق ساخته استقرار مدیریت HSE استفاده شد. جامعه آماری کلیه کارکنان کارکنان کلیه شعب شرکت آوین کویر که در سال 1395 در این شعب مشغول به کار بودند. جمعا به تعداد 1400 نفر، بود. تعداد نمونه بااستفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده و با کمک جدول مورگان 240 نفر بعنوان نمونه آماریدر نظر گرفته شد.برای تجزیه و تحلیل داده ها نسبت به نوع متغیرهای تحقیق از روش های آمارتوصیفی (معیارهای متمرکز، معیارهای پراکندگی و جداول فراوانی) و برای تبیین فرضیاتتحقیق از روش های استنباطی پارامتریک تحلیل آماری رگرسیون و همبستگی پیرسون براساس نرم افزار آماری spss20 مورداستفاده قرار گرفت.نتایج نشان داد بین متغییرهای استقرار سیستم مدیریت HSE با رضایت کارکنان کلیه شعب شرکت آوین کویر رابطه مثبت و معناداری وجود دارد و مدیریت HSE نقش مثبتی در افزایش رضایت شغلی دارد.در نهایت می توان گفت مدیران با استقرار سیستم مدیریت HSE میتوانند رضایت شغلی کارکنان را افزایش دهند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MOTAHARCONF01_043 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/766359/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:توکلی فدیهه، مریم و عبدی دهسرخ، جلال،1397،بر بهبود HSE بررسی نتایج پیاده سازی سیستم مدیریت رضایتمندی کارکنان (مطالعه موردی شرکت آوین کویر)،اولین کنفرانس ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم زیست محیطی و مدیریتی،مشهد،https://civilica.com/doc/766359
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، توکلی فدیهه، مریم؛ جلال عبدی دهسرخ)
برای بار دوم به بعد: (1397، توکلی فدیهه؛ عبدی دهسرخ)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی اماکن ورزشی براساس الگوی محیط زیستی
- آئروسل های معدنی و اثرات آن بر سلامت انسان
- تئوری تنش کوپل اصلاح شده
- ارزیابی سطح ایمنی مشاغل و شناسایی تاثیر مولفه های رضایت شغلی بر آن در پروژه های عمرانی شهر اصفهان، مورد مطالعه : کارکنان پروژه های عمرانی شهر اصفهان در دامنه زمانی سال (1391-1388)
- بررسی جرم انگاری ساخت و سازهای غیرمجاز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Assessing the Impact of Industry on Air Quality and the Envirnnment using Atmospheric Mathematical Models
- بازیافت بطریهای PET در صنایع غذایی
- نگرشی بر روش مدرن تصفیه آب کارخانه های سنگبری و مقایسه آن با روش سنتی
- ارزیابی ارزشهای فرهنگی، علمی، اقتصادی و اجتماعی (وقت) در حفاظت معنوی، اخلاقی، بهداشت روانی و زیست محیطی جامعه
- شویندهها و محیط زیست
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی و تحلیل وقایع سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ ۲ . از دیدگاه زیست محیطی
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.