سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CEUCONF05_297
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 143
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آزمایشگاهی ظرفیت باربری شمع واقع در ستون سنگی خاک رسی خشک
چکیده مقاله:
به طور کلی استفاده از فونداسیون های عمیق به عنوان یکی از روش های پی سازی در بسیاری از سازه های عمرانی به عنوان یک روش خاص تلقی می شود. شمع ها در دودکش کوره ها، برج های انتقال نیرو و غیره تحت اثر نیروهای کشش و فشار قرار می گیرند. بر اساس مطالعات انجام شده توسط محققین مختلف پارامترهای مختلفی بر ظرفیت باربری شمع ها موثر می باشد که از آن جمله می توان به مواردی از قبیل نوع شمع، قطر شمع، طول مدفون شمع، دانسیته نسبی خاک، روش کارگذاری شمع و نوع انتهای شمع اشاره کرد. در این مقاله به بررسی ظرفیت باربری شمع های فولادی در خاک رسی سست با استفاده از یک تکنیک نوین پرداخته شده است که به این منظور از یک لایه خاک اصطکاکی مقاومتر پیرامون شمع استفاده می گردد ( روش ستون سنگی) و پارامترهایی از قبیل طول مدفون شمع، دانسیته نسبی ماسه سست بستر خصوصیت هندسی و مقاومتی خاک لایه اصطکاکی پیرامون شمع مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظور از یک مدل آزمایشگاهی کوچک مقیاس برای مدلسازی شمع، بستر سست و ستون سنگی استفاده شده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد که بکار گیری یک لایه خاک مقاومتر پیرامون شمع باعث می شود اصطکاک بیشتری پیرامون شمع بسیج شده و در نتیجه ظرفیت باربری به میزان قابل توجهی افزایش یابد. همچنین نتایج نشان می دهد که ضخامت ستون سنگی تا نسبت خاصی از قطر شمع می تواند باعث افزایش ظرفیت باربری شمع گردد.
کلیدواژه ها:
ستون سنگی، شمع، ظرفیت باربری، خاک رسی خشک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/760191/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:براعتی، عباس و رستمی، وحید،1396،بررسی آزمایشگاهی ظرفیت باربری شمع واقع در ستون سنگی خاک رسی خشک،پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/760191
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، براعتی، عباس؛ وحید رستمی)
برای بار دوم به بعد: (1396، براعتی؛ رستمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی آزمایشگاهی ظرفیت باربری پی منفرد بر روی خاک ماسه ای مسلح شده با الیاف تقویت شده پلیمری FRP
- بررسی تاثیر طول الیاف برمقاومت برشی خاکهای اصلاح شده با الیاف FRP
- بررسی رفتار برشی خاک های ماسه ای بهسازی شده با الیاف FRP در دستگاه سه محوری
- بررسی آزمایشگاهی تاثیر استفاده از الیاف تقویت شده پلیمری FRP در تسلیح خاک به منظور بهسازی خاک و بهبود ظرفیت باربری خاک ماسه ای
- بررسی تأثیر گسیختگی اعضای کابلی در رفتار خرابی سازههای فضاکار کش بستی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.