باربرسازی فیرینگ کامپوزیتی غیر باربر (nonstructural) هواپیمای گشت دریایی جهت نصب دستگاه Search-Light با کمک نتایج تست الیافت و FEM
محل انتشار: هشتمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,202
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AEROSPACE08_289
تاریخ نمایه سازی: 5 شهریور 1388
چکیده مقاله:
در این مقاله جهت تبدیل پایه غیر باربر هواپیمای گشت دریایی به فیرینگ باربر، ابتدا تست استحکام الیاف فیرینگ پایه انجام شد. پس از آنالیز فیرینگ پایه با داده های تست، مشخص شد فیرینگ پایه جوابگوی بارگذاری جدید نمی باشد، لذا دو طرح جدید برای فیرینگ به صورت فیرینگ هانیکومی و فیرینگ لمینیتی تقویت شده بر اساس نتایج تست و آنالیز اجزای محدود در نرم افزار نسترن ارائه شده است. در این مقاله اطلاعات فیرینگ پایه هواپیمای گشت دریایی در مورد شکل، وزن، جنس، ... به کار رفته، بارگذاری و تست های صورت گرفته در مورد فیرینگ آمده است و به الزامات جدید طرح، شامل در نظرگیری وزن جدید، پسای جدید و... پرداخته شده است. در این مقاله مشخصات طرح های فیرنگ لمینیتی تقویت شده و هانیکومی ارائه شده و لایه بندی جدید و تغییرات در سازه فیرینگ و نتایج آنالیز و حاشیه اطمینان آنها مقایسه شده است. طراحی و آنالیز طرح ها طبق قوانین هوایی Part25 انجام شده است، زیرا هواپیمای گشت دریایی در دسته هواپیماهای غیر نظامی طراحی می شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی مظفری
استادیار دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
جواد اعرابی
دانشجوی کارشناسی ارشد، شرکت هواپیماسازی ایران، دفتر طراحی هواگرد
محسن محمدی
کارشناس ارشد سازه، شرکت هواپیماسازی ایران، دفتر طراحی هواگرد
علی مشهدی
کارشناس تست سازه، شرکت هواپیماسازی ایران، دفتر طراحی هواگرد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :